Οι καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στην Τούζλα και σε άλλες περιοχές με τους πλημμυρισμένους βόθρους που φέτος έγιναν κανόνας κι όχι εξαίρεση στην παραλία Οφρυνίου, αποτελούν πλέον όχι μόνο υγειονομικό κίνδυνο αλλά παραπέμπουν και σε τριτοκοσμική χώρα.

Οι καταγγελίες άρχισαν να παίρνουν διαστάσεις και άρχισαν έρευνες μετά τις καταγγελίες.  Ήδη η αποκεντρωμένη διοίκηση απέστειλε έγγραφο στο δήμαρχο Παγγαίου ζητώντας εξηγήσεις για την κατάσταση και τις καταγγελίες, Επίσης ζητούνται εξηγήσεις για τις υπερβολικές χρεώσεις αλλά και το άδειασμα των συνεργείων σε οποιαδήποτε σημεία. Δεν γνωρίζουμε αν ο δήμαρχος Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδη έδωσε εξηγήσεις και ποιες είναι αυτές!

Παραθεριστές, καταγγέλλοντες, μέσα ενημέρωσης επικαλούνται εισαγγελική παρέμβαση χωρίς να γνωρίζουμε αν ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και αν υπάρχει παρέμβαση.
Το πιο ανησυχητικό της ιστορίας αυτής από τις καταγγελίες και δηλώσεις, είναι ότι αυτό που υπάρχει σαν λύση δεν επαρκεί για της ανάγκες μίας τέτοιας περιοχής με ανεξέλεγκτη ανάπτυξη, δόμηση.

Πάντως κατά δεκάδες παραθεριστές, ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών, τουρίστες μέρα με την μέρα φεύγουν , διακόπτοντας τις διακοπές τους στην περιοχή, αφού οι υποδομές έχουν καταρρεύσει..

Τριτοκοσμική χώρα

Έχουμε να κάνουμε 10 μέρες μπάνιο.
Δεν έχουμε εντολή για βυτία  από το δήμαρχο!
Με τρία βυτία την ημέρα γίνεται δουλειά;
Θα φύγουμε……… πως θα γίνει;  

Η γειτόνισσα μου που είχε έρθει στο ιδιόκτητο διαμέρισμα της με τα δύο παιδιά της για την καλοκαιρινή περίοδο, έφυγε γύρισε στην πόλη της και ζήτησε να την ειδοποιήσω αν & όταν αδειάσει ο βόθρος. 

Είμαι από Γερμανία πάνω από 20 χρόνια ερχόμαστε για άδεια στο διαμέρισμά μας και ΠΡΩΤΗ φορά το έχουμε πάθει αυτό, να μην αδειάζουν τους βόθρους, δεν μπορούμε να κάνουμε ένα μπάνιο, δεν πλένουμε ρούχα.
Ήρθαμε για δύο βδομάδες αλλά Θα φύγουμε θα πάμε στο χωριό μας της μαμάς ώστε να βάλουμε κανένα πλυντήριο και να κάνουμε κανένα ντους.

Δήμαρχος μας είπε 6 μήνες και θα λυθεί το πρόβλημα και πέρασαν 6,5 χρόνια.

Αυτά και άλλα πολλά θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο ρεπορτάζ του επιλογές TV

4
4
X
+
error: Content is protected !!