Η ανακοίνωση για την διαγραφή του Δημοτικού συμβούλου.

Ανακοίνωση που  εκδόθηκε από την παράταξη “Ναι Μπορούμε” για την διαγραφή του δημοτικού συμβούλου κ .Πέτρου Καλένη  και ανέγνωσε χθες στο δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος κ Κ. Γάκης. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                                                                                              7/12/2016
Χθές, 6 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19.30 στο Δημαρχείο Παγγαίου , συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση μετά από πρόσκληση του δημάρχου Παγγαίου και επικεφαλής της παράταξης “Ναι μπορούμε» κ.Φίλιππου Αναστασιάδη ,τα μέλη της δημοτικής παράταξης με θέμα συζήτησης την διαγραφή του δημοτικού συμβούλου κ. Πέτρου Καλένη από την δημοτική παράταξη – ομάδα της πλειοψηφίας του Δήμου Παγγαίου και του συνδυασμού, σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 5 του Ν.3852/2010.
Mετά από έκθεση των γεγονότων, διαλογική συζήτηση και ψηφοφορία, ΟΜΟΦΩΝΑ ,η ομάδα των συμβούλων της δημοτικής παράταξης “Ναι, μπορούμε” αποφάσισε την διαγραφή του δημοτικού Συμβούλου κ. Πέτρου Καλένη, επειδή η στάση και η εν γένει συμπεριφορά του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξης, ιδίως δε οι έντονες αντιρρήσεις του αναφορικά με το αναφαίρετο δικαίωμα όλων των δημοτών και ιδίως των ασθενέστερων οικονομικά, να εργαστούν στο Δήμο, ανεξάρτητα από την παραταξιακή τους τοποθέτηση στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
Ο δήμαρχος
Φ. Αναστασιάδης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ναι μπορούμε»

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,237 προβολές
X
+