Γράψαμε προχτές στο άρθρο μας με τίτλο Εν έτη 2021…..  για  την   εγκατάσταση   Λυόμενης Προκατασκευής για τις ανάγκες στέγασης του Δημοτικού Σχολείου Αντιφιλίππων, τύπου Αμυγδαλέζας ή Μόρια. 

Με τον γενικό γραμματέα του Δήμου Παγγαίου (και μάλιστα εκπαιδευτικό) να κάνει λόγο για “αναβάθμιση και εμπλουτισμό”  των σχολικών κτηριακών εγκαταστάσεων του Δήμου Παγγαίου. 

Μέσα στα πλαίσια αυτής της  αναβάθμισης και εμπλουτισμού του Ευρωπαϊκού μας Δήμου, δυστυχώς η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη αφού ακόμα μια λυόμενη προκάτ αίθουσα και μάλιστα μεταχειρισμένη είναι καθοδόν για τον Δήμο μας λίγες μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς . Η μεταχειρισμένη λυόμενη προκάτ αίθουσα που ήταν τοποθετημένη στο γενικό Λύκειο Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας μεταφέρεται στο Οφρύνιο του Δήμου Παγγαίου για να καλύψει της ανάγκες του Δημοτικού σχολείου Οφρυνίου. 

Και όπως λέει και ο γραμματέας του Δήμου και εκπαιδευτικός: Συνεχίζουμε την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των εκπαιδευτικών υποδομών γιατί για τον Δήμο Παγγαίου η Παιδεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα……

Άντε λοιπόν καλά likes !!! Τα χαιρετίσματα και τις ευχαριστίες στην  Κεραμέως …… για την αναβάθμιση…… “ευελπιστούμε…..” ότι αυτά τα παιδάκια που θα φοιτήσουν σε αυτές τις προκάτ αίθουσες του δημοτικού,  όταν αποφοιτήσουν από το λύκειο να είναι κατάλληλα προετοιμασμένα για να μπορέσουν να σπουδάσουν σε ένα από τα αναβαθμισμένα και εμπλουτισμένα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια της χώρας μας ή της αλλοδαπής, μιας και η παιδεία είναι  πρώτη προτεραιότητα…… για την σημερινή κυβέρνηση και τον Δήμαρχο Παγγαίου.…. δηλαδή φαντάσου και να μην ήταν προτεραιότητα !!!! 

 

 

23
1
X
+
error: Content is protected !!