Όπως φαίνεται η ενημέρωση, η διαφάνεια και η αξιοπιστία των αριθμών του κορονοϊού είναι Πανελλήνιο πρόβλημα και μάλιστα πλέον βρίσκεται στο μικροσκόπιο εισαγγελικής έρευνας. Η χειραγώγηση στοιχείων δεν είναι κάτι άγνωστο σε αυτή την χώρα, όπως και η έλλειψη διαφάνειας, αλλά είναι αδιανόητο να συμβαίνει και στο θέμα του κορονοίού που αφορά ανθρώπινο πόνο και ανθρώπινες ζωές. Και το ερώτημα είναι γιατί συμβαίνει και ποιους εξυπηρετεί; Ίσως κάποιους που για μήνες αλληγόρησαν και δεν έπραξαν ότι έπρεπε να κάνουν για προετοιμασία του δεύτερου κύματος.

Ο Νοέμβριος ήταν ο χειρότερος μήνας από την αρχή της πανδημίας με τα κρούσματα, τα θύματα και οι δισωληνωμένοι να αυξάνουν ραγδαία. Αυτό μεταφράζεται και σε αριθμούς που κλήθηκαν να διαχειριστούν έστω και στατιστικά η κυβέρνηση, ο Ε.Ο.Δ.Υ και ΗΔΙΚΑ , δυστυχώς απέτυχαν οικτρά. Παρόλο που αριθμοί που μιλάμε είναι δυσβάσταχτά υψηλοί όσον αφορά ανθρώπινες ζωές, ασθενείς και κρούσματα. Αλλά σαν απλοί αριθμοί είναι πολύ μικροί ( τάξεως μερικών χιλιάδων) και είναι αδιανόητο μια κρατική μηχανή που υποτίθεται σε καθημερινή βάση διαχειρίζεται, εκατομμύρια δισεκατομμύρια ίσως και τρις, να αποτυγχάνει με μερικές δεκάδες χιλιάδες (ως απλούς αριθμούς) τόσο οικτρά. Δεν γνωρίζουμε αν οφείλεται σε ανικανότητα ή σε μπέρδεμα στο μαγείρεμα (αν υπήρξε), αλλά ενδείξεις υπήρξαν και υπάρχουν και για αυτό το λόγο υπάρχει και εισαγγελική εμπλοκή.

Στη πορεία επειδή κάποιοι θέλουν να ωραιοποιήσουν τις καταστάσεις. Άρχισε η χειραγώγηση των στοιχείων. Στη πορεία θα δούμε πως γίνεται αυτό. Τρία είναι τα βασικά που χαρακτηρίζουν σε τι κατάσταση βρίσκεται η χώρα στο θέμα κορονοϊού, Πρώτος και πιο σημαντικός ο αριθμός των νοσηλευμένων και ειδικότερα των Διασωληνωμένων, δεύτερος είναι των θανάτων και τρίτος ο αριθμός των κρουσμάτων. Και οι τρείς δείκτες το Νοέμβριο πήραν καταστροφική άνοδο αποδεικνύοντας ότι πολλά πήγαν λάθος από πολλούς.

Ο πρώτος δείκτης διασωληνωμένων και νοσηλευμένων δεν είναι εύκολο να αλλοιωθεί ή να μείνει κρυφός αφού αφορά πολλούς φορείς και πολλά μετρήσιμα πράγματα όπως Μ.Ε.Θ. και κλίνες, παρόλο αυτών ζήσαμε μια κόντρα κυβέρνησης και γιατρών και νοσηλευτών. Πρώτον ως τον αριθμό των ΜΕΘ, αλλά και πόσοι νοσηλεύονται σε αυτές. Η εικόνα που δίνει η κυβέρνηση σήμερα είναι ότι το 82% των ΜΕΘ πανελληνίως είναι κατειλημμένες , και το 94% στη Βόρειο Ελλάδα. Εικόνα που τα περισσότερα νοσοκομεία, γιατροί, νοσηλευτές αλλά και συγγενείς ασθενών αμφισβητούν. Και ήδη έχουμε επίσημες καταγγελίες για εκατοντάδες ασθενείς που περιμένουν για μια θέση στη ΜΕΘ. Παράδειγμα στη ΜΕΘ του Νοσ. Παπανικολάου υπάρχουν 200 άτομα σε αναμονή ΜΕΘ διαβάστε σχετικά ΕΔΩ. Στη Καβάλα, στη Δράμα, Αλεξανδρούπολη και αλλού η πληρότητα είναι 100% και υπάρχουν άνθρωποι σε αναμονή. Μάλιστα πρόσφατα είδαμε και αερομεταφορές προς Αθήνα από Δράμα, Καβάλα. Παράλληλα την προσφυγή στη δικαιοσύνη εξετάζουν συγγενείς ασθενών που απεβίωσαν, σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων της Βόρειας Ελλάδας, από κορωνοϊό. Γνωστό δικηγορικό γραφείο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας έχει ήδη δεχθεί κρούσεις από συγγενείς ασθενών οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε απλούς θαλάμους covid πριν προλάβουν να εισαχθούν σε ΜΕΘ προκειμένου να διασωληνωθούν. ΕΔΩ

Ο έγκριτος δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Στ. Νικητόπουλος από την Θεσσαλονίκη μόλις χτες έκανε ΕΠΏΝΥΜΑ φοβερές καταγγελίες (και δεν είναι ο μόνος) για την κατάσταση που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη

Ο δεύτερος δείκτης είναι ο αριθμός των θανάτων που και αυτός θέλω να πιστεύω ότι είναι δύσκολο να παραποιηθεί αλλά; Αλλά η ελλιπής ενημέρωση , οι καταγγελίες, προσωπική εμπειρία από θανάτους ηλικιωμένων στη περιοχή μας που δεν ανακοινώθηκαν (ή έστω δεν έγινε αντιληπτό από εμάς). Δημοσιεύματα από τα ξένα (διεθνή) π.χ Reuters για την εγκυρότητα των στοιχείων που δημοσιοποιεί η Ελληνική κυβέρνηση, αλλά και από επώνυμες καταγγελίες έγκυρων δημοσιογράφων όπως οι πιο πάνω, δημιουργούν βάσιμες σκιές για την εγκυρότητα των στοιχείων και των θανόντων .

Ο Τρίτος δείκτης είναι τα τεστ και τα κρούσματα, δυστυχώς εδώ υπάρχει μεγάλος χώρος χειραγώγησης. Η συμμετοχή πολλών φορέων, ανθρόπων κλπ επιτρέπει κάποια “λαθάκια”. Έχει καταγγελθεί ότι όπως και στους θανάτους και στον αριθμό τεστ και κρουσμάτων η χρονική τους ανακοίνωση γίνεται κατά το δοκούν για στατιστικούς λόγους. Η συσχέτιση του αριθμού των τεστ με τον αριθμό των κρουσμάτων είναι μεγάλη και δυστυχώς εκεί παίζεται ένα πολύ βρώμικο και ανήθικο παιχνίδι που σκόπιμα παραπληροφορεί τον απλό κόσμο από τους προπαγανδιστικούς μηζανισμούς της κυβέρνησης.

Ακολουθούν κάποια στοιχεία ως το πως χειραγωγούνται τα στοιχεία κατά το δοκούν. Στον πίνακα βλέπουμε τα στοιχεία των 10 τελευταίων εβδομάδων , η κάθε βδομάδα αρχίζει Δευτέρα και καταλήγει Κυριακή. Βλέπουμε ανά εβδομάδα που αποτυπώνεται και το δεύτερο κύμα, τους αριθμούς θανάτων, ανθρώπων στις ΜΕΘ, τον αριθμό των τεστ την θετικότητα και βέβαια τον αριθμό των κρουσμάτων μέχρι και χτες 6 Δεκεμβρίου.

Την 8η βδομάδα (16-22 Νοεμβρίου) που καταγραφόταν το peak (κορύφωση) θανάτων, Διασωληνωμένων και κρουσμάτων, “κάποιοι” αποφάσισαν να μειώσουν τα τεστ όπως βλέπεται, αποτέλεσμα με μία μείωση 37.870 τεστ (από 150668 σε 112798) την εβδομάδα κατάφεραν την εικονική μείωση κατά 4.872 κρούσματα το εφταήμερο. Αλλά όπως είπαμε εντελώς εικονικά και παραπειστικά. Όπως βλέπεται ο αριθμός θετικότητας παραμένει σχεδόν ο ίδιος αφού από 10,71 % δεν μειώθηκε ούτε καν μια μονάδα 9,98%. Αν αυτά τα στοιχεία σας φαίνονται πολύπλοκα ας δούμε απλά την χτεσινή μέρα 6/12.

Να πούμε ότι τόσο λίγα τεστ (κάτω από 10.000) είχαν να γίνουν από τις 11 Οκτωβρίου με τότε 280 κρούσματα, Όπως βλέπεται το ποσοστό θετικότητας παραμένει σταθερό γύρω στο 10%, οι θάνατοι σταθερά στους 100 και ΜΕΘ σταθερά στα 600. Συμπέρασμα αν δεν είχαν μειωθεί τα τεστ τα κρούσματα θα παρέμεναν στα υψηλά επίπεδα και δεν θα είχαν αλλάξει από τότε που η Ελλάδα είχε το μεγάλο πρόβλημα. Και δεν θα δινόταν η ευκαιρία π.χ χτες στην κάθε Σία Κοσιώνη Μπακογιάννη να μας λέει ότι παρόλο τους 100 νεκρούς καθημερινά, και τις ΜΕΘ γεμάτες (600+) τα μέτρα αποδίδουν…….. Και όλα αυτά παραμονή ανακοινώσεων από τον πρωθυπουργό

Και πράγματι σήμερα ο κ Μητσοτάκης έκανε λόγο για “ενθαρρυντικές ενδείξεις”……….. Αλήθεια κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι αυτές ;;;;;;

7 /12/2020

Και όλα αυτά πριν ανακοινωθούν τα σημερινά στοιχεία που απλά αποδεικνύουν ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

0
0
X
+
error: Content is protected !!