Αγαπητοί αναγνώστες θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας προς το paggaionet κατά την προεκλογική περίοδο και  ιδιαίτερα στην παρακολούθηση των αποτελεσμάτων από την σελίδα μας. Ήταν τόση μεγάλη η επισκεψιμότητα όλες αυτές τις μέρες με αποτέλεσμα οι πολλές χιλιάδες page views που είχαμε χτες να ξεπεράσει κατά πολύ το συμφωνηθέν trafic με την εταιρία που συνεργαζόμαστε με αποτέλεσμα σήμερα να βρούμε το paggaionet κλειστό και με την σημείωση:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due capacity problems. Please try again later.

Σε επικοινωνία με τον πάροχο, μας  έγιναν γνωστά τα εξής:

Αγαπητέ κ. Σοφτά,

Όπως φαίνεται το σύστημά μας που μελετάει διαρκώς όλους τους servers διαπίστωσε πως το traffic του Website σας έχει φτάσει στα 64GB πράγμα το οποίο ξεπερνάει κατά πολύ το όριο του πακέτου σας.

Σε αυτήν την περίπτωση προκειμένου να ενεργοποιηθεί το πακέτο θα πρέπει να δημιουργήσουμε παραγγελία ώστε να προσθέσουμε Extra GB είτε παραπάνω αν χρειάζεστε και να μελετήσετε αρκετά τους λόγους που υπάρχει τόσος μεγάλος όγκος του traffic σας.

Είμαστε σε αναμονή της απάντησής σας και πάντα στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Easy.gr by Europlanet
1st Registrar of .GR & .EU since 2004

Μετά τις σχετικές κινήσεις  το site επανήλθε…………….

Εμείς σαν paggaionet με γνώμονα την αγάπη σας  δεσμευόμαστε να γίνουμε καλλίτεροι σε όλους τους τομείς ώστε να σας προσφέρουμε ακόμα καλλίτερες υπηρεσίες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

0
0
X
+
error: Content is protected !!