Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια και να μοιραστώ μαζί σας τη συγκίνηση τη δική μου και της οικογένειάς μου για την εκδήλωση της εκτίμησή σας στον ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΡΑΜΠΕΡΙΔΗ, τον ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ, ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ, τον ΕΥΠΡΟΣΗΓΟΡΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:

Τον πρώην Δήμαρχο Στάθη Εριφυλλίδη για τον συγκλονιστικό επικήδειο λόγο του.

Τον Υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο που παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του τίμησε τον πατέρα μου και την οικογένειά μου με την παρουσία του.

Τον Βουλευτή Ιωάννη Πασχαλίδη για την συμπαράστασή του όλο αυτό το διάστημα και την εκτενέστατη αναφορά στο έργο του ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΡΑΜΠΕΡΙΔΗ.

Τον τ. Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Μαρκόπουλο για την συλλυπητήρια αναφορά και παρουσία του.

Τον Δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη για την άμεση επικοινωνία του μαζί μου και την σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου ως ένδειξη τιμής στην μνήμη του.

Το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου για την έκδοση ψηφίσματος ως ένδειξη πένθους και την απόφασή του να τελεστεί η κηδεία του ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής.

Τον πρώην Δήμαρχο Μένανδρο Μαρινάκη για την άμεση κοινοποίηση του θλιβερού γεγονότος.

Τους πρώην Δημάρχους Λάζαρο Γαλετσίδη, Παράσχο Συμούδη, Ιωάννη Φιλόσογλου, Βασίλειο Ξουλόγη, Χαράλαμπο Χρυσανίδη για την παρουσία τους.

Τον φίλο και συνεργάτη Θεόδωρο Φιλιππίδη για την πρόταση τιμής του ονόματος του.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω συγγενείς, φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους, συναγωνιστές, συγχωριανούς για τον καταιγισμό μηνυμάτων από ευχές για την ανάπαυση του πατέρα μου καθώς και για την συγκινητική παρουσία τους στο τελευταίο του ταξίδι.

Μας δώσατε αμέτρητο κουράγιο και δύναμη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ για την αμέριστη στήριξή σας.

Να τον θυμόμαστε πάντα με το πλατύ του χαμόγελο και την αγάπη του για τον τόπο του. Αυτό ήθελε και ο ίδιος.

Οικογένεια Περικλή του Ηρακλή Καραμπερίδη.”

0
1
X
+
error: Content is protected !!