Στους δεκάδες χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, διεκδικώντας την πρόσβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι ιδιοκτήτες και οι καθηγητές,  των φροντιστηρίων μελών του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Καβάλας, ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και επιτυχία.
Έχοντας διανύσει, με πολλούς από εσάς, ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής μέχρι τις εξετάσεις,  γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την ένταση και την αγωνία των στιγμών αυτών.
Συναισθήματα ανθρώπινα και πολύ φυσιολογικά, πολλώ δε μάλλον μετά από την εξαιρετικά άβολη και επικίνδυνη περιπέτεια της πανδημίας του COVID-19 και τη συνακόλουθη αναστάτωση που επέφερε. Επειδή όμως «η διαρκής αισιοδοξία πολλαπλασιάζει τη δύναμη» , σας καλούμε να επιστρατεύσετε όλη σας την αισιοδοξία και μαχητικότητα και να δώσετε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα τον καλύτερό σας εαυτό σε όλα τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστείτε.
Ευχόμαστε το αποτέλεσμα να δικαιώσει τις προσπάθειές σας και να αποτελέσει την αρχή ενός καινούριου δημιουργικού και ιδιαίτερα συναρπαστικού κεφαλαίου του βιβλίου της ζωής σας.
«Μοχθείν ανάγκη τους θέλοντας ευτυχείν.» (Είναι ανάγκη να κοπιάζουν και να μοχθούν αυτοί που θέλουν να ευτυχούν στη ζωή), Ευριπίδης

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γραμματέας
Μυστακίδης Αργύρης                   Γερμανίδης Ανανίας

0
0
X
+
error: Content is protected !!