πρόσφατες φωτογραφίες

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους,

Από τον Δήμο Παγγαίου γίνεται γνωστό ότι από αύριο Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 η είσοδος του κοινού στο δημαρχείο Ελευθερούπολης και σε όλες τις Δημοτικές Υπηρεσίες θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη χρήση μάσκας.

Βρείτε το – τον παράδοξο….Όταν οι άλλοι ασκούν ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ 

Κλιμάκια και κλιμάκια………

Οι δημότες με μάσκες το κλιμάκιο με ……….


Πόσο είναι 2 μέτρα;

Ήταν δύσκολα επί κορονοϊου; Μπα χαλαρααααά


 

Όλες οι φωτογραφίες είναι του Αυγούστου και είναι από την σελίδα του Δημάρχου.

Ατομική ευθύνη και συλλογική υπευθυνότητα.

Τα παιδιά θα μιμηθούν τους γονείς τους, οπότε από αυτούς θα πρέπει να ξεκινά η σωστή χρήση της μάσκας και πρόσθεσε ότι τα παιδιά θα πρέπει να κατανοήσουν γιατί πρέπει να φορούν τη μάσκα. Σωτήρης Τσιόδρας 02/09/2020,

Εμείς είχαμε γράψει και είχαμε αναδείξει για πρώτη φορά ΕΔΩ την προκλητική και αλαζονική στάση του Φιλ. Αναστασιάδη στο θέμα της μη εξάπλωσης του κορονοϊού αφού δεν κάνει χρήση μάσκας , δεν κρατάει αποστάσεις και δυστυχώς μετά από ένα μήνα, μετά από τόσα κρούσματα στον Δήμο μας ακόμα και ένα θάνατο στο Παλαιοχώρι συνεχίζει με τον ίδιο ανεύθυνο τρόπο να φέρεται.

Αν κάποιος θέλει να θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη τότε πρέπει να είναι το παράδειγμα……. και να αναγνωρίζει τις θυσίες των άλλων. Και ότι οι νόμοι, οι κανόνες ισχύουν για όλους.

Κανένα μέτρο ασφάλειας………

Σόλων: «Ευθύνας ετέρους διδόναι κι αυτός ύπεχε» (Οταν αξιώνεις να έχουν οι άλλοι ευθύνες, πρέπει και εσύ να αναλαμβάνεις τις δικές σου)…

0
0
X
+
error: Content is protected !!