Εργοστάσιο χωρίς άδεια-Εργαζόμενοι χωρίς μέλλον;

Ένα ακόμα επεισόδιο προστέθηκε στο πολύκροτο σίριαλ του εργοστασίου των λιπασμάτων Καβάλας.Αφού ο κ. Λαυρεντιάδης πρωτοτύπησε με τις ψευδείς καταγγελίες εναντίον των απολυμένων αγωνιστών-πρώην εργαζομένων του εργοστατίου, αφού μόλυνε την περιοχή σε σημείο οι κάτοικοι της Ν. Καρβάλης να αντιμετωπίζουν μία ζοφερή καθημερινότητα και αφού άφησε στο δρόμο 150 και πλέον οικογένειες, σήμερα ο κόσμος της Καβάλας και των γύρω περιοχών πληροφορήθηκε για το εξής μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο: η ΕΛΑΓΡΟΛΙΠ μεταβίβασε τις δραστηριότητές της στη νέα εταιρεία «Λιπάσματα Ν. Καρβάλης» χωρίς η τελευταία να έχει λάβει σχετική άδεια!

Το γαιτανάκι με τις εργολαβικές εταιρείες φαίνεται όμως πως τελειώνει για τον κύριο Λαυρεντιάδη μιας και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Νεφελούδης, ζήτησε να μην προχωρήσει η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στην αδειοδότηση της νέας εταιρείας.

Το παιχνίδι σε βάρος των απολυμένων πρέπει να τελειώσει τώρα. Οι μάσκες έπεσαν εδώ και καιρό. Το εργοστάσιο των λιπασμάτων είναι υψηλής επικινδυνότητας και δεν μπορεί να μένει στα χέρια ενός επιχειρηματία που δεν λογαριάζει ανθρώπινες ζωές.

Ελπίζουμε η Διεύθυνση Ανάπτυξης της ΠΕ Καβάλας, να πράξει τα νόμιμα για καλό των Καβαλιωτών.

Ελπίζουμε η οδύσσεια των απολυμένων να τελειώσει άμεσα.

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Facebook Comments
1,450 προβολές
X
+