Πριν λίγο ολοκληρώθηκε επιχείρηση απομάκρυνσης παρανόμων πακτωμένων κατασκευών, ομπρελών και συναφών ειδών στις παραλίες Οφρυνίου.

Από το νωρίς το πρωί γύρω στις οκτώ π.μ. συνεργεία του Δήμου με την συνδρομή δύο περιπολικών και ανδρών της Αστυνομίας Ελευθερούπολης και την παρουσία του Αντιδημάρχου Χρ. Παρασκευά, του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης Δημ. Μπαταλογιάννη,  της Δημοτικής συμβούλου Όλγας Αμπατζιά, και  Στρ. Κυριάζη  πρόεδρου τοπικού,  άρχισαν το έργο της απομάκρυνσης που ολοκληρώθηκε λίγο μετά της 11 π.μ.  Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μεμονωμένες αντιδράσεις.  Δεν είναι ξεκάθαρό αν τα είδη που απομακρύνθηκαν με φορτηγό του δήμου κατασχέθηκαν ή θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους αν το απαιτήσουν.

Ο  κ. Μπαταλογιάννης ο οποίος κατέθεσε την προηγούμενη βδομάδα την σχετική καταγγελία στην εισαγγελία με αποτέλεσμα την κινητοποίηση του Δήμου και τις σημερινές ενέργειες , μας δήλωσε ότι οι ενέργειες θα συνεχιστούν και θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην περιοχή, μέχρι εξάλειψης του προβλήματος.

Ως γνωστών υπήρξε και ανακοίνωση και στη Δ.Ε. Ελευθερών ότι από το βράδυ της Κυριακής θα ξεκινήσουν και στις παραλίες εκεί επιχειρήσεις απομάκρυνσης παρόμοιων υλικών.

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!