Επιτέλους το Κλειστό Νικήσιανης αποκτά ξύλινο Δάπεδο.

Πέρασαν 12 χρόνια και τρεις διοικήσεις για την πραγματική ολοκλήρωση του κλειστού αθλητικού κέντρου Νικήσιανης. Ένα πραγματικό Αθλητικό κέντρο κόσμημα που είχε παραδοθεί κατά 95% έτοιμο το 2006 από την διοίκηση Παράσχου Σιμούδη στους κατοίκους της περιοχής.  Όλες οι κτιριακές και τεχνικές υποδομές είχαν ολοκληρωθεί αφού μέχρι και ο κλιματισμός είχε ολοκληρωθεί, η μόνη εκκρεμότητα τότε ήταν το δάπεδο αφού είχε παραδοθεί άνευ Παρκέ.

Μάλιστα τον Αύγουστο του 2007 από την τότε διοίκηση (Κουκούδη)  το Αθλ Κέντρο άνοιξε για μια μέρα ώστε να φιλοξενήσει  μια από τις γνωστές φιέστες εγκαινίων (με την απουσία του Παρ. Σιμούδη) και μάλιστα στην φιέστα αυτή (2007) είχε γίνει ανακήρυξη του τότε πρώην Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης Γιώργου Καλατζή σε επίτιμο δημότη Παγγαίου και έκτοτε το Αθλ. Κέντρο  παρέμεινε κλειστό για χρόνια να σκουριάζει. 

Μετά από 6 χρόνια, τον Νοέμβριο του 2012 επί διοίκησης Ξουλόγη και αφού πρώτα (το 2007) τοποθετήθηκε ένας μουσαμάς !!  το γυμναστήριο παραδόθηκε για χρήση.

Σήμερα Ιανουάριος 2018 δηλαδή μετά από 12 χρόνια από την αρχική του  ολοκλήρωση,  η διοίκηση Αναστασιάδη συνεπής στις προεκλογικές δεσμεύσεις της τοποθετεί ξύλινο πάτωμα (Παρκέ) σε ολόκληρο το κλειστό αθλ. κέντρο 900m2. Το έργο είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί εντός 20 ημερών. 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,782 προβολές
X
+