Επιτέλους έρχονται τεστ κορονοϊού στη Νικήσιανη και στις υψηλές κινδύνου περιοχές  του Δ. Παγγαίου, όπως γράψαμε εδώ και εδώ ο Βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης μετά από αγώνα ημερών και σε συνεχή επικοινωνία με τον Ε.Ο.Δ.Υ, πριν λίγο μέσα από δελτίο τύπου ανακοίνωσε την διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ πο θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 και ώρες 10.00-15.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ορφέας» στη Νικήσιανη και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 και ώρες 10.00-15.00 στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης.

Συγκεκριμένα ο Γ. Πασχαλίδης έγραψε:

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, βρισκόμενος σε συνεχή επικοινωνία με τη Διεύθυνση του ΕΟΔΥ, θα ήθελε να ενημερώσει τους κατοίκους των περιοχών της Ελευθερούπολης, Νικήσιανης, Αγ.Χριστοφόρου και Γεωργιανής σχετικά με την έναρξη διεξαγωγής διαγνωστικών τεστ κορωνοϊού.

Ειδικότερα, ο ΕΟΔΥ, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Βουλευτή για άμεση διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ στις ως άνω περιοχές λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων, θα ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία.

Συγκεκριμένα ορίστηκε ότι η διεξαγωγή των διαγνωστικών τεστ θα πραγματοποιηθεί
το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 και ώρες 10.00-15.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ορφέας» στη Νικήσιανη και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 και ώρες 10.00-15.00 στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκριση, το Δήμαρχο Παγγαίου κ.Φίλιππο Αναστασιάδη καθώς και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Παγγαίου κ. Γεώργιο Καλλινικίδη για την πολύ καλή συνεργασία, όπως επίσης και τον δημοσιογράφο κ.Φραγκίσκο Σοφτά για την ενημέρωση που μου παρείχε. Μένουμε ασφαλείς και θα τα καταφέρουμε!»

Με εκτίμηση,

Γιάνης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

0
0
X
+
error: Content is protected !!