Επιστολή Φ. Αναστασιάδη στο νέο Μητροπολίτη Σικάγου.


Με λαμπρότητα και κατάνυξη έγινε το Σάββατο 24/4/2018 στις 11 το πρωί τοπική ώρα Σικάγου, στον ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου η ενθρόνιση του Νεου Μητροπολίτη Σικάγου κ. Ναθαναήλ, διαδέχεται τον αείμνηστο Μητροπολίτη Σικάγου Ιάκωβο ο οποίος εκδήμησε τον Ιούνιο του 2017.
Ο νέος Μητροπολίτης Σικάγου κ. Ναθαναήλ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 και η καταγωγή του είναι από τον Δήμο Παγγαίου. Αποφοίτησε από το Ελληνικό Κολέγιο της Βοστώνης και εν συνεχεία από τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού.
Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης (Boston Univercity), από όπου έλαβε και τον τίτλο του Διδάκτορος της Θεολογίας, το 2007, καθώς και στο Πανεπιστήμιο του Columbia όπου ειδικεύτηκε στην Ιστορία και Ηθική της Δημόσιας Υγείας.

Η Επιστολή του Δημάρχου Παγγαίου.

Μετά  την ενθρόνιση ακολούθησε γεύμα στο ξενοδοχείο «Chicago Hilton» του Σικάγου. Στο γεύμα αυτό μεταξύ των άλλων ομιλιών των παρευρισκομένων επισήμων αναγνώστηκε και η ευχετήρια επιστολή του Φίλιππου Αναστασιάδη Δημάρχου Παγγαίου. Η ανάγνωση της επιστολής του Φίλιππου Αναστασιάδη έγινε από τον αξιοσέβαστο κ. Γιώργο Γιαρίσκανη.
Δείτε το βίντεο της ανάγνωσης της ευχετήριας επιστολής του Φιλ. Αναστασιάδη.

video F.B. Dina Symeonides 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,891 προβολές
X
+