Επιστολή Μαρκόπουλου στην Εγνατία οδό.

Συνελήφθη διακινητής στην Καβάλα

Πότε θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Εγνατία;

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος απέστειλε προς την Εγνατία οδό την παρακάτω επιστολή:

Θ. Μαρκόπουλος
Οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σχετικά με το τμήμα της Εγνατίας Οδού στο ύψος του Αγίου Σίλα Καβάλας, το οποίο εδώ και αρκετούς μήνες λειτουργεί με αμφιδρόμηση στο ένα ρεύμα. Σημαντικό είναι ότι εδώ και μήνες δεν έχουμε παρατηρήσει καμία εργασία ή δραστηριότητα όσον αφορά την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο σημείο αυτό, ενώ εξακολουθεί να μην αίρεται η αμφιδρόμηση. Τέλος, δυστυχώς (με δική σας ευθύνη) δεν έχουμε ουδεμία ενημέρωση από εσάς για το πότε προτίθεστε να ολοκληρώσετε τις εργασίες, τις οποίες και έχετε ήδη καθυστερήσει υπερβολικά.
Θα επιθυμούσαμε να μας ενημερώσετε για το χρονοδιάγραμμα της
παραπάνω αποκατάστασης ειδικά τώρα (Χειμερινή Περίοδος) που δύναται να
συμβούν έκτακτα καιρικά Φαινόμενα {π.χ. αναμένονται αύριο το βράδυ έκτακτα καιρικά φαινόμενα} τα οποία και θα δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την ήδη «δύσκολη» κυκλοφορία στο εν λόγω σημείο της Eγνατίας Οδού.
Επισημαίνουμε πως ήδη έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών παραπόνων διερχομένων οδηγών που κάνουν συχνή χρήση του συγκεκριμένου οδικού τμήματος και θεωρούμε ότι πρέπει να προχωρήσετε άμεσα στην αποκατάστασή του, διότι τίθενται σημαντικά θέματα οδικής ασφάλειας δικής σας αποκλειστικής ευθύνης.
Παρακαλούμε να προβείτε σε άμεσες ενέργειες αποκατάστασης, για την
πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας αλλά και για την αποφυγή τυχόν κάποιου δυσάρεστου γεγονότος, για το οποίο θα έχετε την αποκλειστική ευθύνη.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΑΕ

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,101 προβολές
X
+