Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφτηκε χθες το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Καβάλας που βρίσκεται στην N. Καρβάλη καθώς και το Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Καβάλας.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του, ο Βουλευτής ξεναγήθηκε από τους Διευθυντές των ανωτέρω σχολείων στους χώρους των σχολικών μονάδων και ενημερώθηκε για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Ιδιαιτέρως συγκινητική στιγμή για το Βουλευτή ήταν η παραλαβή λουλουδιών, που καλλιέργησαν τα παιδιά και ενός λικέρ που έφτιαξαν τα ίδια. Ο Βουλευτής δεσμεύθηκε πως θα βοηθήσει με κάθε τρόπο να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Οι επισκέψεις μου ήταν πράγματι πολύ εποικοδομητικές. Συζητήσαμε για τα προβλήματα που υπάρχουν και κυρίως επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά από κοντά τη σπουδαία δουλειά που γίνεται τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τους μαθητές. Υπόσχομαι να είμαι κοντά τους σε οτιδήποτε χρειαστούν..»

0
0
X
+
error: Content is protected !!