Δελτίο Τύπου                                                                                   Της 12 ης Απριλίου 2021

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης πραγματοποιεί συνεχείς επισκέψεις αυτό το χρονικό διάστημα στις περιοχές του κάμπου του Νέστου και της επαρχίας του Παγγαίου. Ειδικότερα, επισκέφθηκε το Ποδοχώρι, τον Ακροπόταμο, το Ορφάνι, το Οφρύνιο, τον Πλατανότοπο, το Κοκκινοχώρι και το Μελισσοκομείο, το αγρόκτημα της Νέας Καρυάς Νέστου, όπου συναντάται το πρόβλημα σε ειδική ποικιλία ακτινιδίων, καθώς και τον Ζυγό Καβάλας, όπου παρατηρείται το πρόβλημα
σε αμπελώνες. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του με παραγωγούς σταφυλιών, καρπουζιών, ακτινιδίων, δαμασκηνιών και βερίκοκων, οι καλλιέργειες των οποίων υπέστησαν καταστροφές λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών (όψιμος παγετός), ενημερώθηκε σχετικά με τις ζημίες, με σκοπό να προβεί άμεσα στις ενδεδειγμένες ενέργειες για την άμεση αποζημίωση των πληγέντων.
Ήδη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΛΓΑ, προκειμένου να ενημερώσει τους αρμοδίους για τα προβλήματα που έχουν προκύψει, θα θέσει δε το ζήτημα της αποζημίωσης και κατά την αυριανή του επίσκεψη στα Κεντρικά του ΕΛΓΑ στην Αθήνα.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης για μία ακόμη φορά συμπαρίσταται στους ανθρώπους της γης και του μόχθου, συμμεριζόμενος της αγωνία τους και θα προβεί στις κατάλληλες κινήσεις ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα προς ανακούφιση των πληγέντων παραγωγών.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

3
0
X
+
error: Content is protected !!