Με ανάρτηση φωτογραφικού υλικού και βίντεο ο αρχηγός της παράταξης του Δ. Παγγαίου  “Σωστή επιλογή” Δημήτρης Μπαταλογιάννης αναδεικνύει και προειδοποιεί τους επισκέπτες του τριημέρου για τις “παγίδες” εγκατάλειψης και κακοτεχνίες που θα συναντήσουν επισκεπτόμενοι τον Δήμο Παγγαίου και ειδικότερα  τη Ν. Ηρακλείτσα.
Σπασμένα και βρώμικα πεζοδρόμια, σπασμένες και επικίνδυνες σχάρες όπως τονίζει επικίνδυνες για πεζούς και ποδηλάτες. Σπασμένα και εγκαταλελειμμένα φωτιστικά. Κάνει λόγο για ελλείψεις σηματοδότησης και μπάρας ώστε να μην γίνεται διέλευση οχημάτων στον πεζόδρομο κλπ. Μιλά για την άμμο που έχει καλύψει τμήμα του πεζόδρομου και έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχει καθαριστεί.
Ο κύριος Μπαταλογιάννης καταγγέλλει ότι όλα τα ανωτέρα τα έχουν πει επανειλημμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα και κατηγορεί ότι στην διοίκηση Αναστασιάδη η αδιαφορία έχει χτυπήσει βαθύ κόκκινο….

Σχόλιο γράφοντος: Αυτή η αστοχία υλικού ή έστω κακοτεχνία στις σχάρες ήταν από την αρχή της κατασκευής του έργου 2012-2013 επί δημαρχίας Β. Ξουλόγη. Αυτές τις σπασμένες σχάρες τις χρησιμοποίησε κατά κόρον η τότε αντιπολίτευση (σημερινή διοίκηση) για να μιλά για κακή διοίκηση. Οι πολυφωτογραφημένες από τότε σπασμένες σχάρες ήταν το ψωμοτύρι σε δεκάδες αναρτήσεις κάποιων αντιδημάρχων λάτρεις των social media. Σήμερα μετά από 10 χρόνια και από 7 χρόνια που βρίσκονται αυτοί που κούναγαν το δάχτυλο (ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ) στην διοίκηση, έμειναν στα λόγια του τότε, και σήμερα απόλυτη σιωπή σχετικά. Αποτέλεσμα το ίδιο χάλι παραμένει εδώ και μια δεκαετία….. Αλλά που ξέρεις αύριο μπορεί να μην υπάρχουν social media για να γράφουμε για αυτά……………

 

   

Η πλήρη ανάρτηση του Αρχηγού της αντιπολίτευσης.

32
5
X
+
error: Content is protected !!