Μην μηδενίζεται το έργο των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου Παγγαίου κύριε Αναστασιάδη! Ζήτησε με δελτίο τύπου – απάντηση (ΕΔΩ) ο αρχηγός της  μείζονος αντιπολίτευσης μετά από  τις δηλώσεις του Δημάρχου Παγγαίου Φίλ. Αναστασιάδη και συνεργατών του, που χαρακτήριζαν το έργο που ταλαιπωρεί τουλάχιστον εδώ και 8 μήνες τους κατοίκους  της Ελευθερούπολης, σαν μια παρέμβαση την οποία είχε δεκαετίες να δει το κέντρο της Ελευθερούπολης. 

Η υπερβολή, καθώς και η έλλειψη ταπεινότητας  είναι γνωστό “προτέρημα” των υπερφίαλων πολιτικάντηδων και ειδικότερα αυτών που έχουν χάσει εδώ και καιρό το μέτρο και νομίζουν αφ΄υψηλού ότι μπορούν να  κάνουν πολιτική και διοίκηση μέσω των social media. 
Αντιδήμαρχος της διοίκησης  λίγες ώρες μετά την έκδοση του Δελτίου Τύπου προχώρησε σε μια ακόμα προκλητική ανάρτηση στο face book με αποτέλεσμα πλέον να υπάρξει παρέμβαση και από τον πρώην Δήμαρχο Ελευθερούπολης/Δ. Παγγαίου Γιάννη Φιλόσογλου όπως και παρέμβαση της πρώην Προέδρου του Δ. Συμβουλίου επί εποχής Π. Παναγιώτου αλλά και Γ. Φιλόσογλου, της Δικηγόρου Νίκης Γεωργιάδου.

Στο δελτίο τύπου της αντιπολίτευσης πέρα από την προτροπή προς την διοίκηση:   Μην μηδενίζεται το έργο των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου Παγγαίου κύριε Αναστασιάδη! 
Ο συντάκτης του είχε γράψει επίσης:
Καλόν είναι να θυμόμαστε την προσφορά στην διαχρονική αυτή προσπάθεια, των Δημάρχων Πέτρου Παναγιώτου, Βαγγέλη Μαρμίδη, Γιάννη Φιλόσογλου, Βασίλη Ξουλόγη.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι ο αντιδήμαρχος της υπερφίαλης  ανάρτησης είχε θητεύσει ως δημοτικός σύμβουλος δίπλα και στον  Πέτρο Παναγιώτου καθώς δίπλα και στον Γιάννη Φιλόσογλου. Και όπως φαίνεται ο ίδιος αναιρεί τον εαυτό του  και το έργο των δημάρχων που υπηρέτησε. 

Να πούμε ότι ο Γιαν. Φιλόσογλου εδώ και χρόνια σπάνια κάνει δημόσιες παρεμβάσεις και ειδικότερα μέσω f.b. Και εγώ προσωπικά δεν ενθυμούμαι άλλη παρέμβαση της κυρίας Νίκης Γεωργιάδου. 

Ακολουθεί η ανάρτηση πρόκληση και οι παρεμβάσεις του Γ. Φιλόσογλου και Νίκης Γεωργιάδου.

Γράφει ο Γιάννης Φιλόσογλου

Έχετε επιλεκτική μνήμη! Δεν θυμάστε πως ήταν ο χώρος του Δημαρχειου, δεν θυμιάστε πως ήταν ο χώρος απέναντι από την παλιά αστυνομία, δεν θυμάστε πως ήταν ο χώρος που εγκαταστήσατε τις παιδικές χαρές, δεν θυμάστε πως ήταν ο χώρος δίπλα στην Εθνική τράπεζα, δεν θυμάστε ότι επι του κεντρικού οδικού δικτύου αλλάχθηκαν δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης και αποκαταστάθηκαν τα πεζοδρόμια αλλά δεν είχαμε την σύμπλευση(αλλά την κάθετη άρνηση)των ταξιτζήδων για να ολοκληρώσουμε την ανάπλαση και τις μονοδρομήσεις!!

Εάν θεωρείται ότι ανάπλαση είναι η αλλαγή πλακών (έβγαλε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς και λανθασμένα)(αν εξαιρέσουμε την αφαίρεση των στύλων τη ΔΕΗ) και δεν είναι ανάπλαση ο χώρος δίπλα στην τράπεζα, ο χώρος που τοποθετήσατε τις παιδικές χαρές ο χώρος του Δημαρχείου (κατασκευή Αμφιθεάτρου Δημοκρατίας που εδώ κάνατε έργο αλλάξατε το όνομα), τότε έχετε λάθος αντίληψη για τις αναπλάσεις χωρών. Αλλά γενικώς παραβάλετε ποικιλοτρόπως και συνεχώς έργα μιδαμινης αξιας(αγορά κάδων, διαγραμμίσεις κλπ) έργα για να καλύψετε την ανεπαρκεια σας!! Επτά χρόνια συνολικά για την Ελευθερούπολη διαθέσατε τόσα χρήματα που είναι υποπολλαπλάσια των εσοδων(παιδικές χαρές και ανάπλαση). Που είναι τα μεγάλα έργα σας;(Σχολεία, νηπιαγωγεία, γυμνάσια, εργατικές κατοικίες,έργα υποδομής στην επέκταση,πολιτιστικά κέντρα,υδρευσεις,αποχετεύσεις κλπ).Η κουτοπονηριά της προβολής ασήμαντων έργων έχει μικρά πόδια και γίνεται αντιληπτή από τον κόσμο!!! Εξάλλου έτσι είστε εθισμένοι να λειτουργείτε όλη η παρέα σας (τι να πρωτοθυμηθώ τις καταγγελίες που κάνατε κατά του αρχηγού σας για να τον θίξετε πολιτικά προκειμένου να προβληθητε και αναρριχήθηκε; Και ποσά αλλά που δεν θέλω να αναφέρω). ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΥΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕΣΩ FB!

Κλείνω λέγοντας ότι αυτό που βλέπω αυτή τη στιγμή είναι ο Μανωλιός!!

Η Νίκη Γεωργιάδου έγραψε
 
Η ανάρτηση σας το λιγότερο είναι ανακριβής και χρειάζεται επανεξέταση. Εσείς όπως και εγώ συμμετείχαμε σε πολλές από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου, εσείς ως Δημοτικός Σύμβουλος και εγώ ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και γνωρίζουμε εκ των έσω ότι έγιναν πολλές παρεμβάσεις επί της οδού Φρίξου Παπαχρηστίδη. Επομένως όλοι σε κάτι συνέβαλαν ώστε εσείς σήμερα να πραγματοποιείτε το κάτι παραπάνω.
 
 
49
4
X
+
error: Content is protected !!