Επίσκεψη και βράβευση δημάρχου Παγγαίου στη Νικήσιανη

Το  Σάββατο ο Δήμαρχος Παγγαίου βρέθηκε στη Νικήσιανη για να παρευρεθεί στο τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-8 που οργάνωσε η ΕΠΣ Καβάλας με μεγάλη επιτυχία στο γήπεδο της Νικήσιανης. Στα πλαίσια του τουρνουά ήταν προγραμματισμένη βράβευση του Φίλιππου Αναστασιάδη, την απονομή έκανε ο π. Υπουργός, Βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος στο τέλος των αγώνων.
Ο δήμαρχος στην σύντομη ομιλία του ανακοίνωσε την αλλαγή χορτοτάπητα στο γήπεδο Νικήσιανης καθώς και την εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος (ακολουθεί σχετικό βίντεο).
 

Ενημέρωση για τα έργα της περιοχής

Μετά το τέλος των αγώνων ο δήμαρχος πραγματοποίησε μικρή βόλτα στα στενάκια της Νικήσιανης πριν καταλήξει σε ένα από τα γραφικά μεζεδοπωλεία του χωριού. Ο Φίλιππος Αναστασιάδης  συνοδευόταν από τον Βουλευτή Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον αντιδήμαρχο οικονομικών και πολιτισμού Χρ. Μποσμπότη, τον αντιδήμαρχο Στ. Παπαευθυμίου και τον π. Αντιδήμαρχο Βασίλη Δημητρακούδη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και να ενημερωθεί για τις ανάγκες της περιοχής.

Ο δήμαρχος έτυχε σχολίων ικανοποίησης για την επίλυση του προβλήματος του αρσενικού, ο Φίλιππος Αναστασιάδης επί του θέματος είπε ότι η διοίκηση μαζί με την ΔΕΥΑ επεξεργάζονται μια άλλη μεγάλη λύση αφού η συμπληρωματική για την γεώτρηση Καρακάξας , δηλαδή η χρήση των φίλτρων παραμένει μια προσωρινή μη ικανοποιητική  (ειδικά το καλοκαίρι) και κοστοφόρα λύση.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε για τις θετικές εξελίξεις στο θέμα του βιολογικού της περιοχής που θα λύσει οριστικά χρόνια προβλήματα,  τους ενημέρωσε επίσης για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στην Βουλγαρία σχετικά με την επερχόμενη αναβάθμιση του Ιατρείου της Γεωργιανής. Ικανοποίηση και χαρά εξέφρασαν οι “φίλαθλοι” της παρέας στο άκουσμα της τοποθέτησης Παρκέ στο κλειστό Γυμναστήριο της Γεωργιανής όπως και στην ανακοίνωση για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα και συστήματος ποτίσματος στο γήπεδο της Νικήσιανης. Ο Φιλ. Αναστασιάδης στο “παράπονο” που εισέπραξε ότι δεν επισκέπτεται τόσο συχνά την Νικήσιανη υποσχέθηκε ότι θα τους επισκεφθεί και πάλι την ημέρα του Αγίου Δημητρίου.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,664 προβολές
X
+