Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υφυπουργού  Θεόδωρου Καράογλου στο Δημαρχείο Παγγαίου και στην Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως.  Νωρίτερα ο κ Θ. Καράογλου συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδη επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις στο κτήμα Βίβλια Χώρα.

Στην συνάντηση στο δημαρχείο Παγγαίου ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 πμ. και  συμμετείχαν οι Βουλευτές Γιάννης Πασχαλίδης, Μ. Λαζαρίδης, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης  Δ. Μπαταλογιάννης και διάφοροι δημοτικοί σύμβουλοι του Δ. Παγγαίου. 

Η συζήτηση ήταν εφ΄ όλης της ύλης και ο Δήμαρχος Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδης έδωσε μια πλήρη εικόνα των θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο μας. Mεγάλη βαρύτητα ο Φιλ. Αναστασιάδης έδωσε και ζήτησε βοήθεια για την επίλυση του προβλήματος  του Ιστορικού οικισμού και των διατηρητέων κτισμάτων στην Ελευθερούπολη που με το χρόνο καταστρέφονται και οι ιδιοκτήτες τους είναι εγκλωβισμένοι. Μάλιστα ο Δήμαρχος περπάτησε με τον υπουργό στο ιστορικό κέντρο της Ελευθερούπολης ώστε ο κ Καράογλου  ιδίοις όμμασι να αντιληφθεί το πρόβλημα.  Ο κ Καράογλου υποσχέθηκε να είναι αρωγός στα αιτήματα  και τα προβλήματα του Δήμου. Την συνάντηση ακολούθησε η ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Δημάρχου και του κ Υφυπουργού.

Ακολουθεί video από την συνάντηση και τις δηλώσεις των δύο ανδρών. 

 

Κατόπιν υπήρξε επίσκεψη του κ. Καράογλου στην I.M. Ελευθερουπόλεως και συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  κ. Χρυσόστομο. 

Σχετικό βίντεο.

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!