Έντονη φημολογία χτες στη γιορτή τσίπουρου και τις τελευταίες ώρες ότι επίκειται αιφνίδια επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δ. Παγγαίου.

Την ανάγκη να ξεφύγει για λίγο από την πόλη, την δίνη του σκανδάλου των υποκλοπών και το βαρύ κλίμα, ο κ. Μητσοτάκης χρειάζεται ένα διάλειμμά στη φύση και ευκαιρία να βρεθεί μεταξύ καλών φίλων.
Και τι καλλίτερο από το Παγγαίο ; Από ότι φαίνεται όλα αυτά οδηγούν προεκλογικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον όμορφο Δ. Παγγαίου, στον φίλο του Φίλιππο Αναστασιάδη και στους άλλους πιστούς φίλους που τον στήριξαν και τον στηρίζουν ακόμα.
Αυτή θα είναι η τρίτη επίσκεψη του Κυριάκου στον Φίλιππο Αναστασιάδη , η πρώτη ήταν τον Δεκέμβρη του 2015 τότε ως υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ. Η δεύτερη τον Ιούλιο του 2017 ως αρχηγός της Ν.Δ και εν δυνάμει πρωθυπουργός και αυτή ως Πρωθυπουργός.

Μάλιστα ο Κυριάκος είχε δεσμευθεί την τελευταία φορά, για αυτή την επίσκεψη αν γινόταν πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο.

Το πρωτόκολλο και το πρόγραμμα </font size>

Αυτή την φορά το πρωτόκολλο αλλάζει αφού πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται ως πρωθυπουργός και θα πρέπει να εκλείψουν τα ευτράπελα της προηγούμενης επίσκεψης.

Συγκεκριμένα προβλέπετε η υποδοχή να γίνει από μαθητή / τρια μόνο με λουλούδια και χωρίς ποίημα, για να μην επαναληφθεί το φιάσκο της προηγούμενης επίσκεψης όπου ο εντεταλμένος αντιδήμαρχος από το άγχος του να πει το ποίημα, ανάγκασε τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη να τον διακόψει και να του ζητήσει να πάνε εκεί που είναι όλοι οι άλλοι, οι κάμερες και στεγνά …… δείτε το βίντεο.

Παρόλο που η επίσκεψη θα είναι casual απαγορεύεται στους βουλευτές και συνοδούς αυτή την φορά το “Λετσέ look”.

Επίσης απαγορεύεται αυστηρά κανείς να φέρεται και να φαίνεται Βασιλικότερος του Βασιλέως.
Παράδειγμα στην τελευταία επίσκεψη ο τότε τοπικός βουλευτής εμφανίστηκε με συνοδό που του κρατά την ομπρέλα, σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη που ανέμελα κρατούσε μόνος την ομπρέλα του.

Το πρόγραμμα </font size>

Βαρύ το πρόγραμμα.

Όρος Παγγαίο

Πρώτος σταθμός το Όρος Παγγαίο, δεύτερη δέσμευση του κ. Μητσοτάκη στην τελευταία του επίσκεψη.

Δείτε το βίντεο

Ο Φίλιππος Αναστασιάδης προσωπικά θα τον ξεναγήσει στα πολλαπλά έργα που έχει κάνει τα οκτώ τελευταία χρόνια της θητείας του στον Ορεινό Όγκο, με πιθανή διανυκτέρευση της αποστολής στα λυώμενα έργο που είχε εξαγγήλλει ο κος Αναστασιάδης τον Φεβρουάριο του 2015 .

Δείτε βίντεο.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν στην ανάβαση θα τους συνοδεύει ο περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. κος Μέτιος, αλλά έχει προτείνει στην διαδρομή για ψυχαγωγία και για να περάσει η ώρα, οι δύο άντρες να μετράνε τις λακκούβες στο δρόμο και στο τέλος στον νικητή που θα είναι πιο κοντά στο ακριβή αριθμό, η περιφέρεια Α.Μ.Θ. προσφέρει δώρο ένα νέο Νεφρό.

Ακροπόταμος και το Γεωθερμικό πεδίο

Δεύτερος σταθμός θα είναι ο Ακροπόταμος και το Γεωθερμικό πεδίο, όπου ο πρωθυπουργός θα επιβλέψει τις εργασίες στα πολυτελή Ξενοδοχεία Κινέζων επενδυτών. Μετά θα επισκεφτεί τα εκατοντάδες στρέμματα ινδικής κάνναβης (φαρμακευτική) Αμερικανικών συμφερόντων. Και τέλος θα έχει την τιμή να είναι ο άνθρωπος που θα γυρίσει την στρόφιγγα ώστε οι γύρω περιοχές φέτος τον δύσκολο χειμώνα να έχουν ΔΩΡΕΑΝ τηλεθέρμανση και ζεστό νερό.
Όλα αυτά στα πλαίσια των υποσχέσεων του Αναστασιάδη ΕΔΩ αλλά και του ιδίου του κ.Μητσοτάκη (βίντεο)

Λουτρά Ελευθερών

Τρίτος σταθμός , επίσκεψη κατόπιν ενεργειών του Μακάριου Λαζαρίδη θα επισκεφτούν τα Λουτρά Ελευθερών ώστε να επιβλέψουν τα έργα και τις μαρίνες εκεί, αφού όπως έχει δηλώσει ο Μακάριος: Τα λουτρά είναι πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση, και την επένδυση την έχει συγκρίνει και την έχει αποκαλέσει “Το Ελληνικό της Καβάλας”. Πληροφορίες λένε ότι στην επίσκεψη στα λουτρά τιμής ένεκεν (ως πρώτος επενδυτής) θα παρευρεθεί και ο κ Νταβέλης εκ Λαρίσης καθώς είναι και φίλος και κουμπάρος της οικογένειας.

Αγ. Μαρίνα Ν. Ηρακλείτσας

Τέταρτος σταθμός, επίσκεψη στη Ν. Ηρακλείτσα και συγκεκριμένα στο Κυκλαδίτικο Εξωκλήσι της Αγ. Μαρίνας στο λόφο Ρέμβη όπου θα υπάρξει και δεξίωση στις εκεί νέες νομιμότατες εγκαταστάσεις (70.000€ πρόστιμο της πολεοδομίας).

Αν υπάρξει χρόνος στο βαρύ πρόγραμμα, ο κ Μητσοτάκης λάτρης παραλίας και δεινός κολυμβητής θα επισκεφτεί μια από τις παραλίες του Δήμου μας (μάλλον Τούζλα) για μια γρήγορη βουτιά.

Μεγαλειώδης συγκέντρωση και ομιλία στην Ελευθερούπολη.

Και η επίσκεψη θα κλείσει με ανοιχτή συγκέντρωση στο Γήπεδο Ελευθερούπολης (σε περίπτωση βροχής στο κλειστό ΓΣΕ), με ομιλητές τον κ Μητσοτάκη, Φ. Αναστασιάδη και Ν. Παναγιωτόπουλο με θέμα “Αναλύοντας την επιτυχία ΜΗ κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών και την επιτυχή ανατροπή της ονομασίας των Σκοπίωνσ σε Βόρεια Μακεδονία “.

Δωρεάν Πούλμαν

Τις πιο πάνω εκδηλώσεις θα μπορεί να τις ακολουθήσει και παρακολουθήσει ΔΩΡΕΑΝ όποιος δημότης θέλει, αφού ο Δήμος θα μισθώσει για μια φορά ακόμα λεωφορεία. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον Γενικό γραμματέα του Δήμου. Παράκληση λόγω του casual της επίσκεψης, αλλά και για λόγους ασφάλειας, παρακαλούνται οι δημότες Μακεδονομάχοι μην φέρουν αυτή την φορά μαζί τους Ασπίδες, δόρατα, καλαμίδες, χιτώνες, εικόνες, τάματα και όλα τα συναφή.
Σουβλάκια και σημαίες θα μοιραστούν δωρεάν από τον Δήμο Παγγαίου και τους χορηγούς.

Σαν Paggaionet δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε την νέα επίσκεψη του κ Μητσοτάκη στο Δ. Παγγαίου, επίσκεψη που έχει δεσμευτεί ο ίδιος ότι θα γίνει και οι εδώ πιστοί φίλοι του

την έχουν απαιτήσει και την αναμένουν με αγωνία.

Υ.Γ. Το πιο πάνω άρθρο παρότι βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και βίντεο, είναι γραμμένο με σατυρική & σαρκαστική διάθεση.

Φραγκίσκος Σοφτάς

99
2
X
+
error: Content is protected !!