Επίθεση του τέως Δημάρχου στη σελίδα μας

Για πολλοστή φορά ο τέως σε δημοτικό συμβούλιο έκανε αναφορά σε μας και μάλιστα προσπάθησε για μια ακόμα φορά να μας μειώσει, να μας βγάλει άσχετους κλπ.

Ο τέως σαφώς ενοχλημένος γιατί δημοσιεύσαμε:

Α) Ότι ο δήμαρχος Παγγαίου άλλαξε αυτοκίνητο και ξεφορτώθηκε το δαπανηρό Τζιπ για ένα πιο οικονομικό αμάξι.

Β) Σχετικά με τα έργα στη Παραλία Οφρυνίου (Τούζλας).

Στο βίντεο του δημοτικού συμβουλίου θα δείτε τον τέως
να μας καλεί ευθέως άσχετους, βρε τέως αν είμαστε άσχετοι γιατί τόσα χρόνια προσπαθείς να μας φιμώσεις; γιατί ασχολείστε πάντα μαζί μας; γιατί σαν πιο σχετικός δεν βγάζεις στοιχεία και όχι μόνο αερολογίες και μουχαμπέτια κούφιων εντυπώσεων και αυτοπυροβολείσε στο πόδι όπως και τώρα για μια φορά ακόμα.
Ο τέως προσπαθεί με αίολα επιχειρήματα να κάνει λόγο για υποκεινούμενη δημοσιογραφία και ότι “κάποιος” εκεί μέσα μας δίνει στοιχεία και μάλιστα λάθος στοιχεία.
Καλό θα ήταν λοιπόν ο τέως πριν τα σαχλά σχόλια του, να διαβάζει σωστά αυτά που γράφουμε, αν ο τέως είχε διαβάσει το άρθρο μας ΕΔΩ θα έβλεπε ότι κανένας δεν μας έδωσε πλαγίως τα στοιχεία και μάλιστα λάθος στοιχεία, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα κανείς για να ακούσει ευθέως τον αντιδήμαρχο Γ. Καρανταγλή να λέει στη κάμερα ότι το έργο απεντάχθηκε από το ΕΣΠΑ και επιτέλους υλοποιείται μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων μετά από συντονισμένες ενέργειες της νέας διοίκησης και είναι από τα ΠΡΩΤΑ έργα που πέρασαν στο π.δ. επενδ.

Δείτε τι είπε ο τέως στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Βέβαια ο τέως έχει ξεχάσει ότι είναι τέως και νομίζει ότι μπορεί να λέει ότι του κατέβει χωρίς κανένας να του απαντά, ξεχνά ότι πέρασαν οι μέρες που είχε την τελευταία λέξη και τοποθέτηση γιατί μετά έβαζε να βαράνε τα κουδούνια στα δημοτικά συμβούλια.
Ξεχνά ότι την σήμερον ημέρα έχουμε άλλον Δήμαρχο τον Φίλιππο Αναστασιάδη, που όταν πήρε τον λόγο απάντησε σχετικά στο τέως κάνοντας τον για μια φορά ακόμα να μπλαμπλαδίζει.

Βέβαια εμείς ξέρουμε τι παίζει και γιατί ο τέως μετά από κάθε άλλη αποτυχημένη προσπάθεια του να μας κλείσει το στόμα τώρα προσπαθεί να μας υποβαθμίσει και να περάσει το μήνυμα ότι δεν είμαστε έγκυροι κλπ. Ξέρει ότι ξέρουμε και φοβάτε για τις αποκαλύψεις και για το τι θα επακολουθήσει σύντομα στην ετοιμόρροπη παράγκα συγνώμη παράταξη.

Facebook Comments
2,519 προβολές
X
+