Για λεκτική και σωματική επίθεση κατηγορεί συντοπίτη του το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και κάτοικος Μεσορόπης, Θανάσης Παμπόρης. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κ. Παμπόρης δέχτηκε επίθεση, το βράδυ της Τετάρτης, την ώρα που έδινε προσκλήσεις στους συγχωριανούς του για την ομιλία που θα έκανε στην Καβάλα, στην πλατεία Ελευθερίας, ο Αλέξης Τσίπρας.
Στην καταγγελία που έστειλε στο Κόκκινο Καβάλας αναφέρει τα εξής:
Ο Νεοφασισμός – Νεοναζισμός αναδύεται, φάντασμα του παρελθόντος.
Φασίστες βρικόλακες, ζόμπι της νύχτας, ψάχνουν αίμα ανήμπορων ανθρώπων να πιούν. Ένας από αυτούς τους βρικόλακες είναι και ο Ν.Π. (σ.σ. το όνομα του είναι διαθέσιμο στην προσωπική σελίδα του κ. Παμπόρη).
Στις 26-6-2019 και ώρα 8.30΄ δέχθηκα επίθεση, λεκτική (ύβρεις) αλλά και δια χειροδικίας από τον συγχωριανό μου Ν. Π. την ώρα που εγώ έδινα προσκλήσεις στους συντοπίτες μου για την ομιλία που θα έκανε στην Καβάλα, στην πλατεία Ελευθερίας, ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Δημοκράτισσες και δημοκράτες ελάτε να απομονώσουμε τη μισαλλοδοξία και τη βαρβαρότητα, που συνθέτουν τη νοοτροπία του φασισμού. Οι δημοκρατικές δυνάμεις καλούνται να ενωθούν και να αντισταθούν βροντοφωνάζοντας ποτέ πια φασισμός για να θριαμβεύσει η δημοκρατία και ο ουμανισμός.
Ο κόσμος της Μεσορόπης έχει παράδοση στις δημοκρατικές αξίες, είναι πιστός στο σύνταγμα, στις λαϊκές κατακτήσεις, στον άνθρωπο και στον πολιτισμό. Στις εκλογές πηγαίνουμε χωρίς φανατισμό και αποφασίζουμε για ένα καλύτερο αύριο με δικαιοσύνη, δημοκρατία, σεβασμό στην διαφορετικότητα και το περιβάλλον.

ΠΗΓΗ

0
0
X
+
error: Content is protected !!