Ευτυχώς στο Δήμο Παγγαίου παρόλο που εκδηλώσεις ξεκίνησαν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, όλα πήγαν καλά κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της 25ης Μαρτίου.
Στην Ελευθερούπολη παρευρέθηκε ο Βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ. Γιάννης Πασχαλίδης ο οποίος κατέθεσε και στεφάνι ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης & Ελληνικής Βουλής.

Όμως στη τελετή της Καβάλας τα πράγματα δεν πήγαν εξίσου καλά. Μπορεί οι εκδηλώσεις στην πόλη της Καβάλας να περιλαμβάνανε και θεαματική διέλευση 2 F16 αλλά στην τελετή κατάθεσης στο ηρώο της Πόλης τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά. Μετά τον πανηγυρικό της ημέρας που εκφώνησε ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Αντωνιάδης και με την παρουσία του βουλευτή Καβάλας Ν.Δ. Γ. Πασχαλίδη άρχισε η κατάθεση στεφάνων. Μεταξύ των εκπροσώπων από διάφορα σώματα και φορείς κατέθεσε στεφάνι ως  Βουλευτής Καβάλας και η Τ. Ελευθεριάδου.

Στο δελτίο τύπου που μας είχε αποσταλεί από τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας διαβάζουμε:

11:30 ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ και ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ στο Ηρώο της πόλης, σύμφωνα με το ΦΕΚ Τεύχος Β ́1119/22.03.2021 άρθρο μόνο σελ. 13602, αποφάσεις τροποποίησης «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας» θα πραγματοποιηθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, τον Δήμαρχο Καβάλας, τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, της Βουλής, τον Στρατηγό Διοικητή της ΧΧΤΘΜ και εκπροσώπους κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Δεν εκπροσωπήθηκε τελικά η Ελληνική κυβέρνηση  ;

Και εδώ τα πράγματα περιπλέκονται, παρόλο της παρουσίας του Βουλευτή του κυβερνόντος κόμματος (Ν.Δ) Γιάννη Πασχαλίδη, πρώτον δεν υπήρξε καμία κατάθεση στεφάνου εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης και δεύτερον δεν υπήρξε καμία κατάθεση από τον Γ. Πασχαλίδη έστω ως Βουλευτή ή ως εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους σχετικά με το συμβάν ο Βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Πασχαλίδης απάντησε “Ρωτήστε τον κ Αντωνιάδη”!

Και εμείς ρωτάμε: Αλαλούμ και ίντριγκες στο εσωτερικό της Ν.Δ. Καβάλας; Ή απλά μπάχαλο; 

14
6
X
+
error: Content is protected !!