Πριν λίγες μέρες (7/10) το περιφερειακό συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πήρε μια ομόφωνη απόφαση και λέει ένα  ηχηρό ΟΧΙ στις βλέψεις της El dorado για εξόρυξη Χρυσού στη Θράκη και στην Περιφέρεια. Μόλις πριν 5 μέρες ο αρχηγός της δημοτικής παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης Μιχάλης Διαμαντόπουλος  στο δημοτικό συμβούλιο του Παγγαίου έκανε λόγο για βλέψεις της El Dorado και στο Παγγαίο και έφερε για ψήφιση ένα ψήφισμα κατά της εξόρυξη Χρυσού στην Περιοχή. 
Το ψήφισμα δεν έγινε δεκτό για ψήφιση , κάπου στη μετάφραση!!….. κάπου η εμπειρία του προέδρου μπρος στο τρακ και την απειρία του νέου στα δημοτικά Μιχάλη Διαμαντόπουλου έκλεισαν το θέμα νωρίς. 
Δείτε τι είπε ο κ Διαμαντόπουλος και την απάντηση του κ Γάκη σχετικά.

Μπορεί κάποιοι εκείνη την ημέρα να βρήκαν “άκαιρο” το ψήφισμα αλλά το ομόφωνο ΟΧΙ που ήρθε από το περιφερειακό συμβούλιο Α.Μ.Θ ακριβώς  μερικές μέρες μετά, αλλά και την τοποθέτηση του προέδρου Κ.Γάκη (video) ότι μετά την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου τότε το ψήφισμα μπορεί να έρθει προς συζήτηση, σήμερα επιτακτικά το θέμα πρέπει να επανέλθει προς συζήτηση και ψήφιση στο Δημοτικό συμβούλιο.
Υπενθυμίζεται ότι το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο εισήχθη ύστερα από αίτημα των 22 συμβούλων των παρατάξεων των οποίων επικεφαλής είναι οι Κ. Κατσιμίγας και Χρ. Τοψίδης δηλαδή και το ίδιο πρέπει να συμβεί και στο Παγγαίο. Σύσσωμη η αντιπολίτευση να επανέλθει με το θέμα άμεσα και όπως είπε και στο βίντεο ο κ Γάκης όπου ζητηθεί να είμαστε συμπαραστάτες θα είμαστε. Άρα δείχνουμε την συμπαράσταση στην περιφέρεια μας για την απόφαση της να κρατήσει την εξόρυξη μακριά. Και προχωράμε να κρατήσουμε την εξόρυξη χρυσού τύπου Εldorado μακριά από το Παγγαίο. Τοπικά συμβούλια, δημοτικά συμβούλια και περιφερειακά συμβούλια όλοι με κοινό στόχο την σωστή ανάπτυξη της περιοχής μας και όχι την καταστροφή του Παγγαίου.
Στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος έκανε την πιο κάτω τοποθέτηση….

Επιτακτική η ανάγκη το θέμα να συζητηθεί τώρα! Να δούμε αν και ποιοι τοπικοί άρχοντες έχουν άλλες ιδέες και βλέψεις στυλ ElDorado για το μυθικό Χρυσοφόρο Παγγαίο.

0
0
X
+
error: Content is protected !!