Πιάσε το ΠΡΕΠΕΙ από το ιώτα και γδάρε το ίσαμε το πι. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ

Διαβάζω: Τοποθέτηση Αίθουσας Ελαφριάς Λυόμενης Προκατασκευής για τις ανάγκες στέγασης του Δημοτικού Σχολείου Αντιφιλίππων. Το Δημοτικό Σχολείο Αντιφιλίππων αναβαθμίστηκε σε 6/θέσιο τον περασμένο Ιούλιο. Ο Δήμος Παγγαίου ανταποκρινόμενος άμεσα στην ανάγκη για την εξεύρεση νέας αίθουσας διδασκαλίας και σε συνεργασία με τις Κτηριακές Υποδομές προχώρησε στην προμήθεια της αίθουσας έτσι ώστε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς μαθητές και εκπαιδευτικοί να προχωρήσουν απρόσκοπτα στο έργο τους. Συνεχίζουμε την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των εκπαιδευτικών υποδομών γιατί για τον Δήμο Παγγαίου η Παιδεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Και σκέφτομαι αν αυτό εν έτη 2021 σε μια Ευρωπαϊκή χώρα και σε έναν Ευρωπαϊκό Δήμο όπως κάποιοι υποσχέθηκαν να τον κάνουν…..ονομάζετε αναβάθμιση και εμπλουτισμός ;;;; Σχολικές λυόμενες προκατασκευασμένες αίθουσες…,……. κάτι σαν τους πρόσφυγες να πούμε……  Τι να πούμε;;;;
Και σε αυτή την Ευρωπαϊκή χώρα όπως όλοι γνωρίζουμε: Τίποτα μονιμότερο του προσωρινού.
Οι λυόμενες  αίθουσες διδασκαλίες με τα χιλιάδες προβλήματα του Λυκείου Νικήσιανης μετράνε ήδη  δεκαετίες…….

Και δυστυχώς κάποιοι νοιώθουν υπερηφάνεια για το ότι βοηθάνε να αποκτούμε λυόμενες τάξεις και μάλιστα στο παρά πέντε πριν ανοίξουν τα σχολεία και το ανακοινώνουν ως επίτευγμα μέσα σαν από το f.b.. Και το χειρότερο κάποιοι μπαίνουν και κάνουν like, καρδούλες  και γράφουν ευχολόγια και συχαρίκια που τα παιδιά μας θα πηγαίνουν σχολείο σε λυόμενα προκάτ ακριβώς σαν προσφυγόπουλα………..

Αλλά το έχουμε πει ραγιάδες είμαστε, ραγιάδες θα πεθάνουμε, μια ζωή να γλείφουμε!  Να είναι καλά το κομμά και οι κυβερνόντες, ας είναι πάντα καλά ώστε να μπορούν εκείνοι  και η οικογένεια τους να παίρνουν το πρωθυπουργικό αεροπλάνο (που το πληρώνεις εσύ) για τριήμερο, ώστε ο πρωθυπουργός και το σόι να μπορεί να συνοδεύσει την κόρη ώστε να πάει εκείνη σε ένα από τα πιο ακριβά πανεπιστήμια (που το πληρώνεις εσύ) στον κόσμο …. και εσύ χειροκρότα και φίλα τους τ…. ……..χέρια….. που  στην Ελλάδα θα στείλουν και αυτόν τον αιώνα το παιδί σου σε λειόμενες τάξεις (που εσύ πληρώνεις).

Καλή τύχη και καλούς χειμώνες στα παιδάκια….. 

Το τυρί το βλέπουμε στην φώτο , την φάκα;;;;;
9
11
X
+
error: Content is protected !!