Εντυπωσίασε η Φιλαρμονική του Δήμου Παγγαίου στο Μέγαρο Μουσικής

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου η Φιλαρμονική του Δήμου Παγγαίου βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να συμμετέχει στο  10ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών χορωδιών και ορχηστρών. Πραγματικά η εμφάνιση της Φιλαρμονικής Δήμου Παγγαίου που αποτελείτο από παιδιά (και μη), μουσικούς   από τις φιλαρμονικές  Ελευθερούπολης και Νικήσιανης μάγεψε. Όχι μόνο απέσπασε το έντονο χειροκρότημα αλλά και τις καλλίτερες κριτικές.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την παρέλαση Φιλαρμονικών από όλη την Ελλάδα, Στρατιωτικής Μπάντας ακόμα και χορωδίας από την Κίνα. 

Σχετικό βίντεο

Το Απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, η Φιλαρμονική Δήμου Παγγαίου ξεσήκωσε το Μέγαρο με τον ήχο της και με την πολύ καλή επιλογή κομματιών. Τα κομμάτια που έπαιξε η μπάντα μας ήταν Brazil. Despacito, Big Fun in the sun και έκλεισαν με δύο τραγούδια του Δ. Σαββόπουλου. Όπως βλέπετε και στο βίντεο η Φιλαρμονική του Δήμου Παγγαίου απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Tο θερμό χειροκρότημα συνεχίστηκε αλλά και με συγκίνηση όταν η πολύ καλή παρουσιάστρια της βραδιάς Βίκυ Χαντζή κάλεσε στη σκηνή τον Μαέστρο και δάσκαλο της Φιλαρμονικής Δ. Παγγαίου Γιάννη Κολοκοτρώνη για να του απονεμηθεί Τιμητική Πλακέτα. Η αίθουσα που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη από Καβαλιώτες και Δραμινούς αφού και οι δικές τους Φιλαρμονικές θα ακολουθούσαν και σχεδόν όλοι τους γνώριζαν ποιος είναι ο Μαέστρος Γιάννης Κολοκοτρώνης του χάρισαν απλόχερα το χειροκρότημα τους.

.

Επίσης αργότερα ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δ. Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης έκανε την απονομή αναμνηστικού στον Μαέστρο της
Φιλαρμονικής Καβάλας.

Όπως έγραψε στην σελίδα της η αντιδήμαρχος κα Όλγα Αματτζιά και η Χορωδία της Κάρυανης στα πλαίσια του ίδιου Φεστιβάλ, χτες είχε μια εξαιρετική παρουσία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!!!

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
2,074 προβολές
X
+