Σήμερα ο Ε.Ο.Δ.Υ. ανακοίνωσε 75 νέους θανάτους  με σύνολο θανάτων 9.778.  Οι διασωληνωμένοι 822 και τα κρούσματα 2.759 με το σύνολο να φτάνει τα 326.395 κρούσματα.

Για την Καβάλα ανακοινώθηκαν ακόμα 43 κρούσματα και για την Θάσο 1 κρούσμα.

Στο νοσοκομείο Καβάλας συνεχίζει η αυξητική τάση εισαγωγών,  σήμερα  62 να νοσηλεύονται στις κορονοκλινικές και 7 στη Μονάδα ΜΕΘ. 

Χτες όταν οι ασθενείς ήταν 58, η κατανομή ήταν:

19 από Δήμο Καβάλας 

13 από Δήμο Θάσου 

10 από Δήμο Παγγαίου 

9 από Δήμο Νέστου

9 από νομό Δράμας

5 από άλλες περιοχές εκτός της περιφέρειας Α.Μ.Θ.   

Δήμος Παγγαίου.

Όπως προαναφέραμε στο νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύονται 10 δημότες Παγγαίου, που πολύ πιθανόν να έγιναν 11 αφού  στη Νικήσιανη που τα κρούσματα συνεχώς αυξάνουν χτες και σήμερα έγιναν γνωστά τουλάχιστον 5 νέα  κρούσματα  και αφορούν όλα άμεσα και έμμεσα μια οικογένεια, μάλιστα το ένα άτομο λόγω συμπτωμάτων και ηλικίας μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καβάλας. 

Στη Νικήσιανη και στην ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Παγγαίου τις τελευταίες μέρες  η παρουσία της αστυνομίας είναι εμφανής, όπως επίσης γίνονται αιφνιδιαστικές επισκέψειςτης αστυνομίας  σε σπίτια κρουσμάτων για να ελεγχθεί αν τηρείτε η καραντίνα. Αφού παραμένει “μυστήριο” η συνεχής  αυξανόμενη διασπορά του covid στην περιοχή.

Στον Δήμο Παγγαίου όπως έχουμε γράψει, από τις αρχές δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση. Αλλά “ανεπίσημα” η πληροφόρηση που έχουμε από κάποιους από την διοίκηση που θέλουν να μείνουν ανώνυμοι αλλά και από δημότες μιλάνε για συνεχή αύξηση κρουσμάτων, απόδειξη οι νοσηλευόμενοι στο νοσοκομείο που καθημερινά αυξάνουν από τον δ. Παγγαίου, καθώς και η αύξηση διεξαγωγής rapid test σε πολλές περιοχές του Δήμου. Σήμερα είχαμε rapid test σε Κοκκινόχωμα και Νέα Πέραμο. Δυστυχώς για μια φορά ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση για τα αποτελέσματα αυτών των test. 

15
9
X
+
error: Content is protected !!