Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τους Θάσιους συμπολίτες του, ότι υπεγράφη από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Θάσου, ύψους 198.400,00€, για την υλοποίηση του έργου: «Αντικατάσταση τμημάτων εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Αγίου Γεωργίου Θάσου (Φάση Β’)», με σκοπό την ολοκλήρωση της αντικατάστασης του υφιστάμενου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού λόγω των συχνών βλαβών κατά τη λειτουργία του αλλά και του υλικού κατασκευής του αγωγού.
Η ανωτέρω απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών και συγκεκριμένα στο έργο «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022 της ΓΓΑΙΝΠ.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε: «Μία ακόμη σημαντική απόφαση που αποδεικνύει ότι η σημερινή Κυβέρνηση στέκεται δίπλα στην Περιφέρεια και τη Νησιωτική Ελλάδα. Συνεχίζω την προσπάθειά μου, μεταφέροντας τα προβλήματα της περιοχής μας στους αρμοδίους και νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση όταν αυτά επιλύονται.».
Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

0
0
X
+
error: Content is protected !!