Εμπλοκή με τους πρόσφυγες στη Νέα Καβάλα; Το αλαλούμ συνεχίζεται!

Αντισυνταγματικές οι εκλογές τον Οκτώβριο 2019

Σύγχυση επικρατεί με αντικρουόμενες πληροφορίες που φτάνουν στη σελίδα μας σχετικά με το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Νέα Καβάλα και τους πρόσφυγες, στην σελίδα μας έφτασε η πληροφορία ότι όλοι οι πρόσφυγες αυτή την στιγμή  βρίσκονται ακόμα εντός των λεωφορείων.
Δεν γνωρίζουμε αν αυτό οφείλεται σε εμπλοκή ή σε θέματα τακτικής &  προετοιμασίας του χώρου. Η είδηση που μεταδώσαμε νωρίτερα και μας είχε γίνει γνωστή από το περιβάλλον των προσφύγων δηλαδή ότι έφτασαν και ότι ΟΛΕΣ οι πλευρές  είχαν συμφωνήσει για την παραμονή τους στο κέντρο φιλοξενίας στο Κιλκίς ισχύει και είχε επιβεβαιωθεί. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η όλη εμπλοκή έχει απλά να κάνει με ένα ακόμα Αλαλούμ αφού ΜΕΤΑ την άφιξη των 3 Λεωφορείων της Μουσθένης  και των διαβουλεύσεων που είχαν γίνει, ξαφνικά έφτασαν στη είσοδο και 4 λεωφορεία με πρόσφυγες από την Λάρισα και από ότι φαίνεται επειδή συνοδευόντουσαν από “υψηλόβαθμους παράγοντες”  έγιναν δεκτά αμέσως με αποτέλεσμα τα 3 λεωφορεία της Ελευθερούπολης να χάσουν την σειρά τους και να παραμένουν εκτός.
Το σίγουρο είναι ότι οι πρόσφυγες είχαν δεχτεί και εγκρίνει  την παραμονή τους στο εκεί κέντρο φιλοξενίας και είχαν κατέβει από τα λεωφορεία. “Επίσημη”  πληροφόρηση δεν υπάρχει πλέον από πουθενά αφού για ευνόητους λόγους όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι και αποφεύγουν τις δηλώσεις αφού τα δεδομένα αλλάζουν κάθε λεπτό.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα είναι μέρος του γνωστού Αλαλούμ που μαστίζει την χώρα και είναι θέμα χρόνου πλέον να λήξει αυτή η περιπέτεια και οι πρόσφυγες να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,083 προβολές
X
+