Δραστηριότητες του ΕΟΣ Καβάλας
Με τη λήξη της καραντίνας ήρθαν και οι πρώτες αναβάσεις για τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καβάλας, μετά από πρωτοφανές γι’ αυτόν διάστημα ανάπαυλας. Μολονότι ακόμα δεν έχει καταρτιστεί το πλήρες πρόγραμμα των επόμενων μηνών, εν τούτοις διάφορες δράσεις προγραμματίζονται στα γραφεία του, όπου τα μέλη του συλλόγου συγκεντρώνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 21.00-22.30
Αρχής γενομένης από τα μέσα Μαΐου, με τις εργασίες καθαρισμού του μονοπατιού της Μεσορόπης, τα μέλη του συλλόγου πραγματοποίησαν αναβάσεις στις 24 Μαΐου σε κορυφές του Φαλακρού, στις 30 Μαΐου σε παλιό μονοπάτι του Χαλκερού, στις 7 Ιουνίου σε οροσειρά της Ξάνθης και στις 8 Ιουνίου σε κορυφές του Παγγαίου. Εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιευτεί και το πρόγραμμα αναβάσεων του συλλόγου.
Επίσης ο σύλλογος ανακοινώνει την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης, με την παρουσία όλων των μελών του, που θα γίνει στον προαύλιο χώρο των γραφείων του, την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στις 18.30. Κεντρικό θέμα της Γενικής Συνέλευσης θα είναι η ένωση των δυο ορειβατικών σωματείων της πόλης μας και μετά την συζήτηση θ’ ακολουθήσει ψηφοφορία.

0
0
X
+
error: Content is protected !!