Εκλογές Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Καβάλας.

Η νέα ΝΟΔΕ θα πρέπει να έχει εκλεγεί μέχρι τις 10 Απριλίου. Το δε εκλεκτορικό σώμα που θα ψηφίσει για τα μέλη της νέας ΝΟΔΕ, πρέπει να συσταθεί μέχρι τις 3 Απριλίου. Οι υποψηφιότητες για τις δημοτικές τοπικές οργανώσεις ανοίγουν στις 21 Μαρτίου.

Εκτός απ΄ όλα αυτά και το νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ θα γίνει ψηφοφορία για τους συνέδρους για το συνέδριο που οργανώνει για τη νέα της ηγεσία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο νομός Καβάλας εκτός από αυτούς που θα συμμετάσχουν αυτοδίκαια στο συνέδριο, θα εκλέξει δέκα άνδρες, επτά γυναίκες, έναν προερχόμενο από την τοπική αυτοδιοίκηση κι έναν προερχόμενο από τον πρωτογενή τομέα.

Οι μέχρι τώρα υποψήφιοι που έχουν ανακοινώσει ενδιαφέρον ή ακούγονται είναι:

Ο γραμματέας του Δήμου Καβάλας Χαράλαμπος Δράκος μέχρι στιγμής είναι ο μόνος που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για ΝΟΔΕ Καβάλας.

Στη τοπική οργάνωση Καβάλας  ο Σάκης Παπουτσής με αντίπαλο την Μαρίας Παραντινού χωρίς να αποκλείεται και ο τρίτος και πλέον καθοριστικός υποψήφιος αφού ακούγεται έντονα ότι οι δύο μέχρι στιγμής υποψηφιότητες δεν ικανοποιούν.
Στη τοπική οργάνωση Δήμο Παγγαίου ο μόνος που ακούγεται αλλά και χωρίς να επιβεβαιώνεται είναι ο Χρήστος Πριονίδης.
Στη τοπική οργάνωση Νέστου μόνο ο Φώτης Πασχαλίδης.
Στην Θάσο προς το παρών μοναδικός υποψήφιος είναι ο Λευτέρης Κυριακίδης.

590_4b69cf27df53a51657bd7e9febd602c5

Για τη Νομαρχιακή ΟΝΝΕΔ Καβάλας υποψήφιος σίγουρα ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος και φαβορί ο Γιάννης Τότης και ακούγεται ότι για την υποψηφιότητα για την Νομαρχιακή ΟΝΝΕΔ Καβάλας εξέφρασε ενδιαφέρον και ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος της τοπικής  ΟΝΝΕΔ Παγγαίου Αθανάσιος Φιλόσογλου.

Για την τοπική ΟΝΝΕΔ Παγγαίου η μοναδική υποψηφιότητα είναι ο Ηρακλής Καραβασιλείου μέχρι πρότινος υπεύθυνος προγραμματισμού, κινητοποίησης και Εκλογικής Ετοιμότητας στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Παγγαίου.

Για τις ΔΗΜ. Τ.Ο Νέστου και Θάσου εν αναμονή.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
3,137 προβολές
X
+