Πολλές φορές έχουμε γράψει για την αλαζονεία, υπεροψία και την παρακμή της διοίκησης του 60% ή αλλιώς της παράταξης “ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”. Πριν και μετά τις εκλογές η παράταξη είχε μοιραστεί σε φατρίες. Νέοι εναντίον παλαιών μεταγραφών και το αντίθετο. Δυσαρεστημένοι πολλοί , άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν στο παρελθόν παραγκωνίστηκαν, άλλοι σιωπηλά αποτραβήχτηκαν, άλλοι υπάρχουν αλλά δεν συνυπάρχουν……….. Η διοίκηση συνεπώς και η παράταξη μέσω της εικονογραφημένης της λειτουργίας μέσω facebook έχει καταντήσει σε one man show. Έχει γίνει αντιληπτό ότι στη διοίκηση πολλές φορές ότι η δεξιά δεν δεν ξέρει τι ποιεί η αριστερά γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ στελεχών, αφού απλά κάποιοι ούτε καν μιλιούνται μεταξύ τους.

Και φτάσαμε στο σήμερα που μια απλή επιστολή της αντιπολίτευσης κάνει φανερό ότι φτάσαμε στην σήψη της παράταξης και μιας διοίκησης που τα στελέχη της πλέον θυμίζουν κυβέρνηση της Ν.Δ.

Αλλά ας πιάσουμε τα πράγμα από την αρχή. Η παράταξη της αντιπολίτευσης ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ με την πιο κάτω επιστολή της, ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων πρότεινε στη διοίκηση Αναστασιάδη την πραγματοποίηση rapid test στους εκπαιδευτικούς και στις καθαρίστριες από τα τεστ που έχει προμηθευτεί ο δήμος Παγγαίου.

Παρόλο που η επιστολή απευθύνεται στον Δήμαρχο και στην σχολικές επιτροπές, ο πρώτος μέσω f.b. που αποφάσισε να απαντήσει ήταν ο πάλαι ποτέ υπεραντιδήμαρχος Χρ. Μποσμπότης, Η απάντηση του στην επιστολή αίτημα ήταν τελείως άκομψη (δεν είναι η πρώτη φορά) και επίσης έδειξε άγνοια καταστάσεων….

η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον δημοτικό σύμβουλο, εκπαιδευτικό Αν. Τσαβδαρίδη.

Άμεση και πυροσβεστικά καταλυτική ήταν η παρέμβαση του Γ.Γ. του δήμου και εκπαιδευτικού Γ.Καλινικίδη που ενημέρωνε:

Και μετά από λίγη ώρα μια ακόμα παρέμβαση του Χρ. Μποσμπότη, η νέα παρέμβαση αναιρεί την πρώτη του παρέμβαση και μεταξύ άλλων έγραφε…..

Η απάντηση Μποσμπότη μου θύμισε τον Άδωνι Γεωργιάδη που μόλις προχτές το πρωί δήλωνε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε άνοιγμα της αγοράς, και μετά όταν ο Πέτσας επέβαλε καθολικό lockdown , ο Άδωνις δήλωσε:

Δεν είναι κακό κάποιος να έχει άποψη, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει άποψη για όλα και πάντα. Σημαντικό είναι, κάποιοι στη διοίκηση του Δ.Π. να είναι πιο προσεκτικοί και μην προκαλούν με τις φανφάρες τους και με τον μόνιμο υπερθετικό βαθμό για την πάρτη τους, σε θέματα ζωής και θανάτου. Ο κορονοϊός εμπεριέχει αρρώστια, πόνο, θάνατο και καλό είναι να μην γίνεται θέμα αυτοπροβολής και προπαγάνδας. Και καλλίτερα να σιωπούμε ειδικότερα όταν κάποιοι είμαστε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων……….

62
12
X
+
error: Content is protected !!