Χτες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ρεκόρ κρουσμάτων (102) στην π.ε. Καβάλας. Ένα ρεκόρ που μάλλον κάποιοι σήμερα θέλουν να το γιορτάσουν με μια συναυλία στη Νικήσιανη……….
Σήμερα παρεμπίπτοντος μου έγιναν γνωστά (ονομαστικά) 4 νέα κρούσματα  στη Νικήσιανη (όλοι νέα παιδιά)  που έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη λίστα νέων κρουσμάτων των τελευταίων ημερών   της Νικήσιανης. Επίσης όπως έγινε γνωστό η ποδοσφαιρική ομάδα της Νικήσιανης  μπήκε σε καραντίνα 14 ημερών διότι υπήρξαν κρούσματα στην Ομάδα. Δυστυχώς Νικήσιανη , Γεωργιανή αναφέρουν νέα κρούσματα εδώ και μέρες.
Η παραφροσύνη της Ελληνικής πολιτείας και διοίκησης στο μεγαλείο της. Στη Δ.Ε. Καβάλας για 88 κρούσματα όλο τον μήνα Δεκέμβρη μας απαγόρεψαν τα Χριστούγεννα, σήμερα με 102 κρούσματα την ημέρα και 1066 κρούσματα τον μήνα Αύγουστο ανενόχλητοι μπορούμε να πάμε σε συναυλίες.
Βέβαια από Δευτέρα που ο πρωθυπουργός και ο Κικίλιας επιστρέψουν από τις διακοπές τους και ο Ν. Χαρδαλιάς συνέλθει από το θέμα υγείας του θα θυμηθούν και θα σου επιβάλουν την ατομική σου ευθύνη……..
Κάνε Θεέ μου να βρέξει σήμερα, μόνο μια βροχή μας σώζει…….

34
8
X
+
error: Content is protected !!