Με την απόφαση Α/Α 62 της 27/2/ 2020 του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ με αριθμό πρωτ. 2471 εγκρίθηκε  η  δέσμευση πίστωσης ύψους είκοσι εκατομμύρια ευρώ (20.000.000,00 €) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του(ης) ” 67.01.000 Ασφαλιστικές αποζημιώσεις ΕΛ.Γ.Α. φυτικού τομέα του οικονομικού έτους 2020 για “Ασφαλιστικές αποζημιώσεις ΕΛ.Γ.Α. φυτικού τομέα.

 Ο λαλίστατος Βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης  λόγω χαλβά, ταραμά και χαρταετού φαίνεται ότι δεν ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και χτες με αναρτήσεις και tweet περνούσε μια άλλη εικόνα στους αγρότες του Παγγαίου και κουνούσε το δάχτυλο σε κάποιους με αποτέλεσμα να εκθέτει την κυβέρνηση και συναδέλφους του για μια φορά ακόμα . Ο  κατόπιν ενεργειών μου που εδώ και μήνες υποσχόταν διάφορα  στους αγρότες με φρούδες ημερομηνίες τώρα που ήρθε η ώρα, παρουσιάζεται και πάλι παντελώς  αδιάβαστος. 

 

Έκθετος και ο πρόεδρος του τοπικού Νέας Περάμου Μάκης Ζουμπλιός αφού και εκείνος φάνηκε ανημέρωτος σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό..ΕΔΩ .

Ακολουθεί η απόφαση.

φυτ

Καθώς επίσης με την απόφαση Α/Α 63 εγκρίθηκε και η δέσμευση πίστωσης ύψους πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ (500.000,00 €) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του(ης) ” 67.02.000 Ασφαλιστικές αποζημιώσεις ΕΛ.Γ.Α. ζωικού τομέα του οικονομικού έτους 2020 για “Ασφαλιστικές αποζημιώσεις ΕΛ.Γ.Α. ζωικού τομέα”.

0
0
X
+
error: Content is protected !!