Στον Δήμο Παγγαίου προβληματισμός επικρατεί με τα διάφορα συμβάντα που διαδραματίζονται στην υπηρεσία καθαριότητας. Σήμερα μιλάμε μόνο για τον καθαρισμό και την απολύμανση των κάδων αλλά υπάρχουν και άλλα πολλά για την καθαριότητα και την αποκομιδή απορριμμάτων που στον δήμο χαριτολογώντας κάποιοι την μετονόμασαν σε συγκομιδή……..

Καθαρισμός κάδων 

Ο Δήμος Παγγαίου διαθέτει δικό του όχημα καθαρισμού (φώτο) που  συντηρήθηκε και πριν λίγες μέρες βγήκε για καθαρισμό και απολύμανση στην Ελευθερούπολη και καθάρισε τους κάδους και βλέποντας από τις φωτογραφίες με πολύ καλά αποτελέσματα. Το όχημα αυτό σε πλήρη λειτουργικότητα που θα μπορούσε να είναι εκεί έξω να καθαρίζει κάδους αυτή την στιγμή κάθετε για άγνωστους λόγους. 

Χτες 1 Ιουνίου στην σελίδα στο F.B. του Δήμου Παγγαίου και της δημοτικής ενότητας Ελευθερών υπήρξε μια ανάρτηση που ανήγγειλε τον καθαρισμό και την απολύμανση κάδων στην Δ.Ε. Ελευθερών και μάλιστα υπήρχε και σχετική φωτογραφία του οχήματος (χωρίς διακριτικά) που επιχειρούσε στην περιοχή.

Με την δημοσίευση της ανάρτησης αμέσως προέκυψαν ερωτήματα, μάλιστα το πρώτο αναρτήθηκε  απ΄ευθείας στην ανάρτηση από εργαζόμενο της υπηρεσίας καθαριότητας: Τι όχημα είναι αυτό σε ποιον ανήκει; Και έμεινε αναπάντητο. 
Δεύτερο ερώτημα ήταν με τι όρους λειτουργούσε εκεί; Σε επισταμένη έρευνα στο διαύγεια δεν βρέθηκε κανένα σχετικό έγγραφο, ίσως να μας διέφυγε, ίσως όχι.  
Τρίτο ερώτημα και σπουδαιότερο. Αφού ο Δήμος Παγγαίου διαθέτει ένα πλήρες λειτουργικό όχημα πλύσης και απολύμανσης Κάδων και αυτή την στιγμή κάθεται, γιατί ο Δήμος και από ότι φαίνεται από την ανάρτηση με τις ευλογίες του Δημάρχου Φιλ. Αναστασιάδη κατέφυγε σε ιδιώτη και μίσθωση οχήματος καθαρισμού;

0
0
X
+
error: Content is protected !!