Δυστυχώς η διαχείριση και η εκμετάλλευση της ειδησεογραφίας κατά το δοκούν καλά κρατεί…. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα.

Όλο το πανελλήνιο νιώθει αποτροπιασμό και έχει συγκλονιστεί με τις αποκαλύψεις από τις θλιβερές υποθέσεις των βιασμών και ασέλγειας από παιδεραστές σε ανήλικες στην Αθήνα και όχι μόνον.

Στο Δήμο Παγγαίου πέρασαν δυο ολόκληρες βδομάδες που έγινε γνωστό ότι παππούς ασελγούσε στην εγγονή του (μαθήτρια δημοτικού) και μάλιστα πιάστηκε στα πράσα και έκτοτε η υπόθεση “εξαφανίστηκε”…… Στη αρχική και μόνη ανακοίνωση είχε ανακοινωθεί όπως πάντα με το αόριστο “σε χωριό του Δ. Παγγαίου” με αποτέλεσμα οι γονείς σε πολλά χωριά να ανησυχούν αν έγινε στην περιοχή τους ή όχι. Διάφορα δημοσιεύματα μάλιστα έκαναν λόγο ότι δεν ήταν η πρώτη φορά του δράστη και μάλιστα μέσα στην οικογένεια και η τοπική κοινωνία αναρωτιέται αν έχει συμβεί και εκτός οικογενείας με άλλα παιδάκια και φοβούνται ότι και αυτή η ιστορία σε “κάποιο χωριό του Παγγαίου” θα ξεχαστεί σύντομα….

Στο Δήμο Παγγαίου φτάσαμε στα μέσα Οκτωβρίου και η Καλοκαιρινή ραστώνη καλά κρατεί. Εδώ και τουλάχιστον 5 μήνες ο δήμος Παγγαίου άφαντος από έργα και τις ανάγκες των δημοτών. Αλλά με την βοήθεια των τοπικών μ.μ.ε. από την υπερβολική κάλυψη και με τον βομβαρδισμό με βίντεο και φωτογραφιών και ευχολογίων, των φιεστών, των Λουδοβίκειων βραβεύσεων, των καλοκαιρινών εκδηλώσεων (που οι περισσότερες χαρακτηρίστηκαν από αποτυχία), πανηγυριών και ένα σωρό εκδηλώσεις λαϊκισμού και κομματικού σκοπού, κρατούν καλά την δημοτικότητα των ανύπαρκτων.
Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται πολύ έρευνα, μια επίσκεψη στις σελίδες και έρευνα στα social media του Δημάρχου και άλλων συμβούλων τους τελευταίους τουλάχιστον 4 μήνες και θα διαβάσετε και θα δείτε selfies, μόνο από εκδηλώσεις , φιέστες και στελέχωση του επόμενου ψηφοδελτίου.
ΑΑΑΑ΄ και εδώ και χρόνια διαβάζουμε για τα εκατομμύρια τα οποία θα έρθουν στο μέλλον (όπως έρχονται εδώ και χρόνια). Από έργο ούτε λόγος.

Αλήθεια όλα καλά στο εργοτάξιο των 52.000.000€ (+) έργων που γίνονται ΤΩΡΑ στο Δ. Παγγαίου;

Όσο για τις μεγάλες επενδύσεις π.χ. Λουτρά Ελευθερών, Αλάνα και ορεινό Όγκο Παγγαίου ούτε κουβέντα αφού ο δήμαρχος πλέον νίβει τας χείρας του και δηλώνει αναρμόδιος (για τα φιλέτα του Δήμου).

Ο δήμος κατάφερε να τα ξεφορτωθεί περίτρανα! Για τα μεν λουτρά να είναι καλά η “αμαρτωλή” Εργοανάπτυξη, για την αλάνα Ηρακλείτσας το ΤΑΥΠΕΔ και ο Ορεινός όγκος πέρασε επί ημερών Ανστασιάδη στον φορέα διαχείρισης Ροδόπης και Κερκίνης !!!! Θυμάται κανείς τις αντιρρήσεις του τότε αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρου Μαρκόπουλου για αυτή την απόφαση; Τις Ανεμογεννήτριες στα όρη τις Ροδόπης και σε περιοχές ΝATURA τις έχετε δει; Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν σύντομα τις δούμε και στο όρος Παγγαίο.
Βέβαια θέματα ταμπού για τα Πετσομένα μέσα του νομού μας. Α΄ ναι ξέχασα όπως μας λέει ο “κατόπιν ενεργειών μου” Μακάριος Λαζαρίδης και κάθε τόσο μας θυμίζει ότι Λουτρά και Αλάνα είναι υψίστης σημασίας για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις ονομάζει το “Ελληνικό” της Καβάλας…… Δίκιο έχει κουβά και αυτά ακριβώς όπως το Ελληνικό του Μητσοτάκη και Άδωνι.

Όπως είπαμε δυστυχώς η διαχείριση και η εκμετάλλευση της ειδησεογραφίας κατά το δοκούν καλά κρατεί παντού ….
Άλλο καλό παράδειγμα τα Ελληνοτουρκικά…. Εδώ και μήνες έχει δημιουργηθεί μια τεχνητή πολεμική ατμόσφαιρα. Παράδειγμα: Ξαφνικά διαβάζαμε π.χ. ότι Τουρκικό Περιπολικό σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής πλησίασε βραχονησίδα στο Αιγαίο και είμαστε στα πρόθυρα πολέμου…… και για διάφορους πατριωτικούς ηρωισμούς κάποιων υπουργών μας.
Χτες στη Ρόδο έκανε την εμφάνιση στα παράλια του Νησιού και έκοβε βόλτες Τουρκικό εξερευνητικό σκάφος. Η Σιωπή των Αμνών εκκωφαντική και μαθαίνουμε ότι σήμερα ο υπουργός μας Ν. Παναγιωτοπυλος θα πιει χαλαρό καφέ στη Καβάλα με τον πρέσβη των Η.Π.Α. και τον Αντιπεριφερειάχη Καβάλας……

Και να κλείσουμε με τον κορονοϊό που θα μας απασχολήσει και πάλι, τόσα χρόνια διαβάζαμε πάλι έτσι αόριστα ότι σε “χωριά του Παγγαίου” πεθαίναν ή είχαμε δεκάδες κρούσματα από κορονοϊό… και μας έλεγαν οι του Δήμου δεν ήθελαν να υπάρξει πανικός..Εμ βέβαια μην χαλάσει το φενγκ σουι (feng shui) και το image ότι όλα είναι καλά και ανθηρά στον Φιλιππικό παράδεισο….
Να πούμε ότι και πάλι υπάρχει έξαρση με πολλούς δημότες να νοσούν (ναι μεν ήπια οι περισσότεροι) σε χωριό του Δ. Παγγαίου που αρχίζει από Νική και τελειώνει σε σιανη. Όπως έχει όνομα και το χωριό του Δ. Παγγαίου που έγινε η ασέλγεια και όχι μόνον.

0
0
X
+
error: Content is protected !!