Δ. Παγγαίου: Θα μάθουμε για την πλαστογραφία ή και αυτή σαν το γκρέϊντερ;

Χάθηκε ένα ολόκληρο Γκρέϊντερ 9,5 μέτρων επί ημερών Ξουλόγη και ποτέ δεν μάθαμε το πως και τι έγινε, πάλι επί ημερών Ξουλόγη έγινε μια πλαστογραφία και φαίνεται κάποιοι θυμώνουν που γίνεται προανάκριση λες και δεν τους ενδιαφέρει το ποίος, το πως και γιατί έγινε. 

Στην υπόθεση των “υπερτιμημένων” χημικών τουαλετών προέκυψε ότι κάποια έγγραφα ήταν πλαστογραφημένα και αυτό έγινε μετά την καταγγελία των υπαλλήλων του Δήμου στην επιτροπή, οι οποίοι αρνήθηκαν ότι υπέγραψαν, πράγματι διενεργήθηκε  ΕΔΕ και ειδικός γραφολογικός έλεγχος απέδειξε ότι οι υπογραφές των υπαλλήλων ήταν πλαστογραφημένες και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο τέως Δήμαρχος Βασ. Ξουλόγης δίπλα στις πλαστές υπογραφές βεβαιώνει το γνήσιο αυτών των υπογραφών !!! Σχετική δημοσίευση ΕΔΩ 

Ο δήμος Παγγαίου  με την ολοκλήρωση της ΕΔΕ την έστειλε στην δικαιοσύνη  αφού η υπόθεση του εγγράφου με τις πλαστές υπογραφές αφορά περίπου 60.000€ και το σημαντικότατο γεγονός ότι οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι αντιμετωπίζουν  σοβαρότατα προβλήματα στην επαγγελματική και μισθολογική τους  εξέλιξη.

Επείγουσα προκαταρκτική εισαγγελική ανάκριση 

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Βασ. Ξουλόγης ανακοίνωσε ότι κλήθηκε από τον πταισματοδίκη Καβάλας στα πλαίσια της προανάκρισης για την υπόθεση της πλαστογραφίας. Ο κ. Ξουλόγης την έρευνα για την πλαστογραφία που αφορά 60.000€ και το μέλλον κάποιων υπαλλήλων του Δήμου την θεώρησε εχθρική πράξη προς το πρόσωπο του και με αυτό το επιχείρημα ανακοίνωσε την παύση μιας άτυπης “ανακωχής” και προαναγγέλλει νέες  καταγγελίες. 

Στο βίντεο που ακολουθεί και είναι από την ζωντανή μετάδοση του Δ.Σ. ακούμε τι είπε ο κ Ξουλόγης για την υπόθεση πλαστογραφίας αλλά επίσης τι είπε ο Βασ. Ξουλόγης για την καταγγελία που έκανε ο ίδιος για τα δίμηνα και έβαλε τον εαυτό του και 56 νυν και πρώην δημοτικούς συμβούλους στο ειδώλιο των κατηγορουμένων. Βέβαια στο βίντεο θα ακούσουμε και την σχετική απάντηση του Δημάρχου Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδη.

 Υ.Γ. Πάντως εμείς περιμένουμε με μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον τις όποιες νέες καταγγελίες, αφού μέχρι σήμερα οι καταγγελίες του Βασ. Ξουλόγη θέτουν σε κίνδυνο τον ίδιο τον εαυτό του  και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, όπως έγινε με την καταγγελία του για το “Πόθεν έσχες”  όπως και με την καταγγελία για τα δίμηνα.  

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,959 προβολές
X
+