Ο ο τέως δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης  την Δευτέρα 11/2 το απόγευμα στην Ελευθερούπολη σε εκδήλωση θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητα του και θα παρουσιάσει  τις βασικές αρχές της παράταξής του και τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Το φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ  μάλλον απέδωσε και έτσι ο Βασ Ξουλόγης μετά από χρόνια εσωστρέφειας επιστρέφει στην εξωστρέφεια.

Θέμα ημερών και για τον Γ. Γερομάρκο,

Από ότι φαίνεται μια τρίτη επιλογή ήταν αναγκαία στον Δ. Παγγαίου και έτυχε καλής αποδοχής, μαθαίνω ότι μέσα στον Φλεβάρη  ο Γ. Γερομάρκος και εκείνος θα προχωρήσει σε ανακοίνωση της διακήρυξης της παράταξης και θα παρουσιάσει  τους πρώτους υποψηφίους. 

 

Στο στρατόπεδο του ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ η παρουσίαση υποψηφίων μέσω της γνωστής f.b. σελίδας συνεχίζεται, από ότι φαίνεται τα ονόματα  πυροτεχνήματα μάλλον τελείωσαν και σε αντίθεση με την παράταξη Ξουλόγη η παράταξη του Φ. Αναστασιάδη πέρασε στην εσωστρέφεια. Υπάρχει κάποια δυσκολία αποδοχής τακτικής και προσώπων και μέσα στην παράταξη αλλά και από ψηφοφόρους. Εσωτερικές ισορροπίες αλλάζουν και η υπερπληθώρα  δημιουργεί καταστάσεις…………….

 

 

 
Λάβετε και εσείς μέρος στο μεγάλο γκάλοπ

 
0
0
X
+
error: Content is protected !!