Δύο θρασύτατες αλλά και επικίνδυνες ληστείες στον Αγ. Χριστόφορο Νικήσιανης

Τετάρτη προς Πέμπτη ξημερώματα στον Αγ. Χριστόφορο Νικήσιανης είχαμε δυο θρασύτατες διαρρήξεις αλλά και επικίνδυνες αφού και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες Μπούκαραν ενώ οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα και κοιμόντουσαν. Οι δράστες εισήλθαν από μπαλκονόπορτες που οι ιδιοκτήτες είχαν αφήσει ανοιχτές λόγω της ζέστης.
Στην πρώτη περίπτωση γύρω στις 2-2.30 το πρωί άγνωστος ή άγνωστοι εισήλθαν από ανοιχτή μπαλκονόπορτα του δεύτερου ορόφου μονοκατοικίας και αφού ερεύνησαν τον χώρο που μέσα υπήρχε μια οικογένεια που κοιμότανε άρπαξαν διάφορα μικροαντικείμενα. Στην αυτή την περίπτωση ο/οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη την ώρα της διαφυγής τους ο οποίος κάλεσε και την αστυνομία.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα και όχι πολύ μακρυά από την ανωτέρω μονοκατοικία άγνωστοι με την ίδια μέθοδο εισήλθαν σε άλλη μονοκατοικία που και σε αυτή την περίπτωση οι ιδιοκτήτες βρισκόντουσαν μέσα και κοιμόντουσαν. Σε αυτή την περίπτωση οι διάρρηξη δεν έγινε αντιληπτή μέχρι αργότερα όταν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ξύπνησε για να πάει στην εργασία της. Υπάρχουν υπόνοιες ότι στην δεύτερη περίπτωση έγινε χρήση υπνωτικού σπρέι. Η λεία και στις δύο περιπτώσεις ήταν κινητά τηλέφωνα, μικροσυσκευές ένα Play station, πορτοφόλια με μικρο ποσά, ακόμα και αθλητικά παπούτσια.
Έρευνα διεξάγει η Ασφάλεια Καβάλας και το Αστυνομικό τμήμα Ελευθερούπολης.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
3,264 προβολές
X
+