Μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε τη Παρασκευή στο συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας και μετά τη συμμετοχή του σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κομοτηνής υπό τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης κ.Μιχάλη Σεβδυνίδη, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας & Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης, έχοντας πλήρη γνώση του ζητήματος, ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να υπάρξει άμεσα λύση και άνοιγμα του συνοριακού σταθμού.
Βρισκόμενος σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη, καθώς και με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Σκούμα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης, μπορεί πλέον να ειπωθεί με σιγουριά πως έχουν δρομολογηθεί όλες οι ενέργειες για το άνοιγμα της Νυμφαίας.
Πιο συγκεκριμένα, ορίσθηκε ο χώρος που θα τοποθετηθεί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τον οποίο είχε επισκεφθεί ο Βουλευτής τη Παρασκευή, όπου υπάρχει container για να μπορούν με ασφάλεια να γίνεται η επεξεργασία των δειγματοληπτικών τεστ COVID-19, καθώς και αρκετός χώρος για να μπορούν να σταθμεύουν τα εισερχόμενα αυτοκίνητα χωρίς να δημιουργείται κυκλοφοριακή συμφόρηση. Τη Δευτέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαγράμμιση της οδού που θα οδηγεί στον χώρο, όπου θα πραγματοποιούνται τα τεστ, ενώ θα τοποθετηθούν ομπρέλες, 2 χημικές τουαλέτες καθώς θα γίνει και σύνδεση στο δίκτυο ύδρευσης και στο ηλεκτρικό δίκτυο.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Ευελπιστούμε ότι μέχρι αύριο το μεσημέρι θα αλλάξει άρδην η εικόνα του σταθμού, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα κατά την είσοδο των τουριστών στην Ελλάδα. Επικοινώνησα και με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ανοίξει ο συνοριακός σταθμός της Νυμφαίας εντός λίγων 24ώρων.
Παρακολουθώ στενά το ζήτημα και κάνω ό,τι δυνατό για την άμεση επίλυσή του.»

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

4
0
X
+
error: Content is protected !!