Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επικοινώνησε με τα κεντρικά του ΕΟΔΥ στην Αθήνα και εξασφάλισε τη διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ κορονοϊού για τις μαθήτριες, τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των Ειδικών Σχολείων της Π.Ε. Καβάλας.

Λόγω των ειδικών αναγκών των ανωτέρω Σχολείων, η διεξαγωγή των μαθημάτων θα ξεκινούσε ούτως ή άλλως την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και έπρεπε καθηγητές και μαθητές να θωρακιστούν μαζικά και ταυτόχρονα προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η μαθησιακή διαδικασία. Σημειώνεται ότι τα Ειδικά Σχολεία συνέχισαν το προηγούμενο διάστημα και θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους με δια ζώσης μαθήματα, καθώς λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δεν είναι δυνατή η τηλεκπαίδευση.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Ανταποκρινόμενος στην έκκληση της
Διευθύντριας του 1 ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, επικοινώνησα μαζί της καθώς και με τους Διευθυντές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικό Γυμνάσιου Λυκείου Καβάλας και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Ν. Καρβάλης για να λύσουμε το συγκεκριμένο ζήτημα. Ευχαριστώ τους Διευθυντές Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης για την άψογη συνεργασία. Συνεχίζουμε…»

Με εκτίμηση,
Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

6
0
X
+
error: Content is protected !!