Δραστηριότητα της Πυθίας

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019, στην περιοχή των Αντιφιλίππων του Δήμου Παγγαίου, έλαβε χώρα η δεύτερη δραστηριότητα της Πυθίας για το πρόγραμμα της Νέας Γενιάς ‘’Μπλε Κάδοι’’. Στην δραστηριότητα αυτή έλαβαν μέρος μέλη της Πυθίας και παιδιά διαφόρων ηλικιών από την περιοχή και η δράση έλαβε μέρος στο δημοτικό σχολείο.

Η δραστηριότητα ξεκίνησε με την ενημέρωση των παιδιών σχετικά με την έννοια της ανακύκλωσης, την σημασία αυτής αλλά και τους κανόνες που θα πρέπει όλοι να ακολουθούμε. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες με σκοπό να μάθουν ποια υλικά είναι ανακυκλώσιμα και ποια όχι, να διαχωρίσουν τα διάφορα είδη ανακυκλώσιμων υλικών, και στο τέλος όλες οι ομάδες αναζήτησαν κάδους ανακύκλωσης στον χάρτη της περιοχής τους και τοποθέτησαν τα σκουπίδια στους κάδους. Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αντιφιλίππων καθώς και το
υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό, για την άψογη συνεργασία. Η επόμενη δράσης της Πυθίας προγραμματίζεται για την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, στο Δημοτικό Σχολείο Μελισσοκομείου, του Δήμου Παγγαίου.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Παγγαίου για την στήριξή του στο πρόγραμμα. 

Σας ευχαριστούμε πολύ,
Η ομάδα νέων της Πυθίας.

X
+
error: Content is protected !!