Αυτές τις δύσκολές μέρες της δολοφονίας του Άλκη αποτέλεσμα της οπαδικής βίας και εν γένει της βίας στα γήπεδα, και λίγες μέρες μετά τον φιλικό αγώνα στην πόλη της Καβάλας ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρόνου Άλκη και για μια προσπάθεια εξάλειψης της οπαδικής βίας και προβολής της αρχής του ευ αγωνίζεσθαι, ένα θλιβερό γεγονός ήρθε να προστεθεί στη μαύρη λίστα του φανατισμού των γηπέδων. Και μάλιστα στο δικό μας τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Δόξας Θεολόγου φέρεται να επιτέθηκε στον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης της ομάδας του με τον Άρη Ζυγού.

Για τον λόγο αυτό η ΕΠΣ Καβάλας ανακοίνωσε την απόφαση της για τον διετή αποκλεισμό του προπονητή της Δόξας Θεολόγου, Παντελή Στυλιανού, από κάθε δραστηριότητα του τοπικού ποδοσφαίρου.

H ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αφού εξέτασε το Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης της 13/2/2022 ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ – ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΟΤΟΥ για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας, έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Τιμωρεί τον προπονητή της ομάδας ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΟΤΟΥ, κο. Στυλιανού Παντελή, με ποινή αποκλεισμού δύο χρόνων από κάθε δραστηριότητα του τοπικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Καβάλας.

0
0
X
+
error: Content is protected !!