Διερευνάται Έργο του 2008-9 στον Πλατανότοπο χωρίς μελέτη και σύμβαση.

Διερευνάται Έργο του 2008-9 στον Πλατανότοπο χωρίς μελέτη και σύμβαση.
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας, Στέργιος Μαρμίδης και ο πολιτικός μηχανικός, Οδυσσέας Παπαδόπουλος, ζήτησαν και πήραν τον λόγο και αναφέρθηκαν στη συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου που είχε συζητηθεί η έγκριση του πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου επέκτασης δικτύου ύδρευσης στον Πλατανότοπο και δήλωσαν ότι πολλά από αυτά που ελέχθησαν τότε, θίγουν την υπόληψη των υπαλλήλων και έδωσαν σχετικές διευκρινίσεις. 

Θυμίζουμε ότι στο δ. συμβούλιο της 24ης είχε ακουστεί ότι υπήρξαν παρατυπίες στην παραλαβή του έργου. Βάσει του υπομνήματος, διαφάνηκε ότι είχε πραγματοποιηθεί έργο το 2008 για εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης στον Πλατανότοπο, χωρίς μελέτες, συμβάσεις και χωρίς να έχει αποπληρωθεί, που περατώθηκε τον Ιούλιο του 2009 (σ.σ. δήμαρχος Πιερέων ήταν τότε ο κ. Ξουλόγης), ενώ η επέκταση του δικτύου ύδρευσης ολοκληρώθηκε το 2012.  

Μάλιστα τότε (Δ.Σ. 24ης) ο Χάρης Παπαδόπουλος της Δ.Ε.Υ.Α.Π. μετά την σχετική ομολογία Ξουλόγη αρχικά είχε αρνηθεί να υπογράψει την παραλαβή αλλά μετά εξηγήσεις του Δημάρχου ότι θα είναι ξεκάθαρο νομικά ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά έργα και ότι το πρωτόκολλο παραλαβής αφορά μόνο το δεύτερο κομμάτι δέχτηκε να υπογράψει την παραλαβή. 
Μέσα από τον διάλογο των δύο υπαλλήλων που ανεπτύχθη στο δημ. Συμβούλιο με το κ Μπόνο οι  εκπρόσωποι της τεχνικής υπηρεσίας ζήτησαν την στήριξη όλων των πλευρών ώστε να αλλάξει το υφιστάμενο κλίμα και η εικόνα της τεχν. υπηρεσίας που μετά από πολλά γεγονότα π.χ. υπεξαιρέσεις στο δήμο, Δολοφονία, τις πολλές καταγγελίες μεγάλες , μικρές μέχρι και άδικες η τεχνική υπηρεσία έχει βάναυσα στιγματισθεί και σε πολλές περιπτώσεις κάνει δύσκολη την λειτουργία της και στις σχέσης της Τ.Υπ. με άλλες υπηρεσίες. 

Δείτε το σχετικό video με θέμα τι συμβαίνει με “τα έργα στο Πλατανότοπο” και το image της τεχνικής Υπηρεσίας.


Τον λόγο πήρε ο Τέως και σας επισημαίνουμε την προσοχή σας να δείτε πως κάποιος παίρνει την μπάλα μόνος του, ελίσσεται, ντριπλάρει ακόμα και τον εαυτό του και στην προσπάθεια του να αποφύγει το θέμα (δικτύο ύδρευσης στον Πλατανότοπο) πετάει την μπάλα όχι στην εξέδρα όχι στη Φρίξου Παπαχρηστίδη αλλά αυτή την φορά στη Νικήσιανη και συγκεκριμένα σε μας δηλαδή στο paggeosos. Δείτε τη συνέχεια του video.


Καταλάβατε τώρα δεν μιλάμε για τον Πλατανότοπο Όχι βέβαια η τεχνική υπηρεσία ήρθε να μιλήσει για το paggeosos…….
Λοιπόν ας δούμε και αυτό το περιβόητο χαρτί που για αυτό ο Τέως μας έκανε θέμα στο Δ.Σ.  και κουνούσε και μίλαγε για ντροπή επειδή ήταν λέει επίσημο και είχε αριθμ. Πρωτοκόλλου και επεσήμανε  “την σοβαρότητα” και μπλά μπλά μομφές κλπ. 
Το χαρτί ήταν η μήνυση που κατέθεσε για τα 2 σκαλοπάτια και το είχαμε δημοσιεύσει ΕΔΩ στο άρθρο μας “Οι κότες και τα σκαλοπάτια”. 
Ο τέως πειράχτηκε, μα τέως αν ανατρέξεις στα 7,5 χρόνια ύπαρξης του paggeosos και ακόμα πριν εσύ γίνεις δήμαρχος στο Δήμο Παγγαίου και επειδή παίρνουμε πολύ σοβαρά το τι κάνουμε, πάντα φροντίζαμε και φροντίζουμε όσο είναι δυνατόν να καλύπτουμε τα ρεπορτάζ μας με όσο πιο επίσημα έγγραφα μπορούμε, η βίντεο, ή φωτογραφίες και επίσημα στοιχεία ή επίσημες μετρήσεις.

Και τέως έχουμε ασχοληθεί με πολύ πιο σοβαρά θέματα από τα τρία σου σκαλοπατάκια όπως σοβαρές υπεξαιρέσεις, μια Δολοφονία, παράνομα έργα, παράνομες εκμισθώσεις και πάντα με έγγραφα με αριθμούς πρωτοκόλλου, δικαστικά έγγραφα και ακλόνητα στοιχεία. 
 Τριάμισι χρόνια τρομάρα Δήμαρχος αν ψάξεις στις σελίδες μας θα δεις πόσα έγγραφα έχουμε δημοσιεύσει με αριθμούς πρωτοκόλλου του Δήμου επί θητείας σου και τότε δεν σε πείραζε αλλά σε πείραξε τώρα που δημοσιεύσαμε την μήνυση σου, μήνυση που πρώτα εσύ είχες δημοσιεύσει στο f.b. και το είχες στείλει και σε ένα σωρό άλλες σελίδες. Εμείς τέως κάνουμε σοβαρή δουλειά και το ξέρεις και για αυτό έφτασες στο σημείο δύο φορές να βάλεις να μας συλλάβουν και να μας απαγορεύεις την είσοδο στο Δημοτικό συμβούλιο και άλλα καλά.

Και επειδή τέως θέλεις να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις να σου εξηγήσω εγώ τι έλεγαν οι υπάλληλοι του δήμου προχτές.

Α) δεν θα καλύπτουν άλλο βρομιές και θα τις καταγγέλλουν π.χ. Πλατανότοπος  (το ίδιο και η ΔΕΥΑ) 
Β) ότι φτάνει πλέον με τις γελοίες καταγγελίες και φαίνεται ότι ξέχασες την ψευδή καταγγελία σου πριν λίγες μέρες για το τοιχίο της Κάρυανης που εκεί μέσα ψευδώς θίγεις την τεχνική υπηρεσία, τους ανθρώπους της ΔΕΥΑ και ιδιώτες και οικογένειες και τους τρέχεις σε εισαγγελείς και προανακρίσεις και ανακρίσεις. (θα ασχοληθούμε και με αυτό με special άρθρο).

Γαργάρα Πλατανότοπος γαργάρα και η Κάρυανη στο face to face.

Το επόμενο video η απάντηση του Δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη στους ανθρώπους της τεχνικής υπηρεσίας λέγοντας ότι νοιώθει υπερήφανος για το σθένος τους να έρθουν και να καταγγείλουν στο δημοτικό συμβούλιο και κατηγόρησε τον τέως ότι δεν είχε την πολιτική ανδρεία να τους υπερασπιστεί και επειδή πάλι άρχισε τις ντρίπλες περί κλίματος (ουαααο) ο δήμαρχος τον διέκοψε ότι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν και κατηγόρησε τον τέως ότι ποτέ δεν είχε το πολιτικό θάρρος να τον αποκαλέσει Δήμαρχο και τον αποκαλεί μόνο Φίλιππο ή Αναστασιάδη. Υπήρξαν και παρεμβάσεις των κ.κ Μποσμπότη και Γάκη.

Σύντομα με νέο post θα σας ενημερώσουμε και για άλλα θέματα του Δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου. 

paggeosos.blogspot.gr

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,962 προβολές
X
+