Τόσο ο Φίλιππος Αναστασιάδης, όσο και ο Λευτέρης Κυριακίδης δεν συμμετείχαν, αν και προσκεκλημένοι, σε συναντήσεις με τους τομεάρχες Τουρισμού και Εσωτερικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Αντιθέτως, ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συναντήθηκε μαζί τους στο δημαρχείο κι εξέθεσε προβλήματα του Δήμου.

«Δυστυχώς, δήμαρχοι της περιοχής, πάλι με παρέμβαση της ΝΔ, αρνήθηκαν να συναντήσουν δυό ανθρώπους που άφησαν το θετικό αποτύπωμά τους, όσο ήταν σε κυβερνητικά πόστα, για την αντιμετώπιση τοπικών προβλημάτων. Τα αίτια της απροθυμίας βρίσκονται στην καθοδήγηση του κέντρου της ΝΔ. Το έργο το ξαναείδαμε στην πτώση της γέφυρας», τόνισε.

Στην παρατήρηση ότι ο Φ. Αναστασιάδης, ως δήμαρχος, έλαβε ουκ ολίγα χρήματα από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για έργα του Δήμου Παγγαίου, σχολίασε, λέγοντας πως «φτάσαμε να κατηγορούμαστε» για την ικανοποίηση αιτημάτων δημάρχων που δεν εκλέχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι όταν τα αιτήματα είναι δίκαια και ώριμα θα πρέπει να ικανοποιούνται όποιος κι αν είναι ο δήμαρχος.

Περισσότερα ΕΔΩ

0
0
X
+
error: Content is protected !!