Μακάριος Λαζαρίδης, Φίλιππος Αναστασιάδης, Πάνος Δράκος και ΝΟΔΕ Καβάλας το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Το πάθημα δεν έγινε μάθημα!

Έστησαν ακόμα μια κομματική φιέστα “ενδιαφέροντος” εργαλειοποιόντας τις ανάγκες των δημοτών του Παγγαίου (θυμάστε ενδιαφέρον, τις παρελάσεις κομματικών, υποσχέσεις, selfies για “άμεσες” αποζημιώσεις για τις χαλαζοπτώσεις). Που είναι οι αποζημιώσεις οέο;

Οι πιο πάνω εργαλειοποιόντας για μια φορά ακόμα, κομματικά τον δήμο έστησαν μια ακόμα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ φιέστα που και αυτή γύρισε μπούμερανγκ ξεχειλίζοντας από ψέμα και ξεφτίλα.

Έφεραν 3 μέρες πριν την ΔΕΘ την η υφυπουργός Τουρισμού Σαφία Ζαχαράκη για να μας πείσει για το ενδιαφέρον της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τον τουρισμό του Παγγαίου και του Ν. Καβάλας. Και η υφυπουργός απεδείχθη ότι ήταν παντελώς άσχετη για την κατάσταση στην περιοχή. Όσο για τις προτάσεις της διοίκησης για τον τουρισμό, οι ίδιες αερολογίες εδώ και δεκαετίες……

Οι μάσκες έπεσαν και η γύμνια των κούφιων υποσχέσεων απλής μπλαμπλαδίστικης προπαγάνδας του βουλευτή Μακάριου Λαζαρίδη και των άλλων κατέρρευσαν μόνο και μόνο σε δευτερόλεπτα από μια δήλωση της Ζαχαράκη.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης εδώ και χρόνια μας παπαγαλίζει:
«Θα έλεγα ότι η συγκεκριμένη επένδυση των Λουτρών των Ελευθερών είναι το «Ελληνικό» της Καβάλας, συγκρίνοντας τες, τηρουμένων των αναλογιών, με την επένδυση στο Ελληνικό στην Αθήνα και είναι σε άμεση προτεραιότητα για την κυβέρνηση της ΝΔ. ΕΔΩ

Η επένδυση στα Λουτρά Ελευθερών, είναι τόσο άμεση προτεραιότητα για την κυβέρνηση της ΝΔ. ώστε η υφυπουργός Τουρισμού Σαφία Ζαχαράκη δεν γνώριζε ότι τα Λουτρά Ελευθερών είναι κλειστά και κατεστραμμένα εδώ και 10 χρόνια.

Η Ζαχαράκη δήλωσε: Η Καβάλα είναι ένας ασφαλής προορισμός, προσφέρει ένα ανταγωνιστικό τουριστικό προϊόν με δυνατότητες: γαστρονομικού τουρισμού, οινοτουρισμού καθώς διαθέτει επισκέψιμα οινοποιεία, ιαματικού τουρισμού στα Λουτρά Ελευθερών και στα Λασπόλουτρα των Κρηνίδων, θρησκευτικού τουρισμού, οικοτουρισμού, θαλάσσιου και καταδυτικού τουρισμού”

Ούτε ο Μακάριος Λαζαρίδης , ούτε ο Αναστασιάδης, ούτε η Ελένη Μπενή υπεύθυνη τουρισμού στο Δ. Παγγαίου, ούτε η Όλγα Αμπατζιά δεξί εξαπτέρυγο του Λαζαρίδη που τον περιφέρει στον Δ. Παγγαίου από ταβέρνα σε ταβέρνα, αλλά ούτε ο Μπάμπης Δράκος δεν αντέδρασαν, και το χειρότερο δεν είπανε τίποτα στην υφυπουργό ότι τα Λουτρά των Ελευθερών μετά το πολυετές φιάσκο με τον “Φίλο” του Άδωνι και της Ν.Δ… Νταβέλη (ναι αυτός με τις μάσκες κορονοϊού, θυμάστε την επένδυση με Ντόρα και Άδωνι ΕΔΩ) είναι κλειστά και σε μαύρα χάλια και η καταστροφή τους είναι ολοκληρωτική και όλα τα κτήρια έχουν λεηλατηθεί. Απλά χειραψίες, φωτογραφίες selfies, χαμόγελα και πολλά πολλά ψέματα. Και βέβαια τα πετσωμένα ΜΜΕ της Καβάλας δεν αντελήφθησαν κάτι……… Πρίμα σεκόντο….

Στο παραμύθι όλοι και όλες μαζί….

Ο δε Αναστασιάδης ο μοιραίος δήμαρχος του 60% που έχει φροντίσει περίτεχνα να απαλλαγεί από τις πιο πολλές “ευθύνες” του Δήμου, δες Λουτρά Ελευθερών, ορεινό όγκο Παγγαίου κ.α. Περιουσιακά αξίας του Δήμου μας που (βολικότατά) πλέον για εκείνον δεν έχει την ευθύνη.
Αποτέλεσμα να μην έχει δώσει ούτε EURO στο Όρος Παγγαίο και ο Αναστασιάδης καταγράφετε ιστορικά ως ένας Φίλιππος δήμαρχος ΠΑΓΓΑΙΟΥ που δεν έχει δώσει ή επενδύσει ούτε ΕΝΑ EURO κυριολεκτικά ούτε ένα € στον ορεινό όγκο του Παγγαίου και την ανάπτυξη του . Ούτε ένα λιθαράκι…… (και μάλλον πάει για ανεμογεννήτριες).

“Ξεφορτώθηκε” άρον άρον το Δασικό χωριό με μηδαμινή υποστήριξη στον εκμισθωτή. Προχώρησε σε πλήρη εγκατάλειψη και καταστροφή “Των Λειωμένων” ούτε καν υποτυπώδη καθαρισμό χιονιού το χειμώνα, το καλοκαίρι ούτε καν ένα κουβαδάκι άσφαλτο, θέματα ταμπού μαζί με τον καρόδρομο κεφαλοτύρι που βολικά τονίζει την ευθύνη και υποχρέωση έχει η Νομαρχία. Αλλά καμία απαίτηση καμία διεκδίκηση μπας και μην σπάσει κανένα αυγό και χαλάσει η φώτο.

Το ίδιο ισχύει για το 95% του δήμου πλήρη εγκατάλειψη. Όλα από τον δήμαρχο πάνε στην Τούζλα (αλλά ούτε εκεί τα καταφέρνει, ρωτήστε τους όμως αν είναι ευχαριστημένοι). Που και που μετά από πολύ κλάψα κάποια χρήματα πάνε και Ενότητα Ελευθερών και για τα μάτια του κόσμου ρίχνουμε και 5 φράγκα στην Ελευθερούπολη. Ο υπόλοιπος δήμος ερημώνει, αδειάζει, ζει στη λακκούβα, στα σκουπίδια, στις λάσπες, χιλιάδες προβλήματα και στην πλήρη απομόνωση με υπέρογκα δημοτικά τέλη.

Πλέον είναι φανερό ότι η επταετία του Αναστασιάδη είναι χαμένη. Μέρα με την μέρα γίνετε αντιληπτό στους δημότες ότι μια “συμμορία” τους υφάρπαξε την ψήφο μέσω πατριδοκαπηλίας, εξαπάτησης (κρυφή αύξηση 60% των δημοτικών τελών πριν τις εκλογές) υποσχέσεις και ψέματα.

Μια διοίκηση (όπως και η κυβέρνηση) που λατρεύει το ψέμα, τις selfies, το θεαθήναι, τις φιέστες, την αυτοπροβολή, τις χορηγίες, την διαχείριση του τύπου και των ΜΜΕ, τις εξαγορές συνείδησης, τις Λουδοβίκειες συμπεριφορές, την πάρτη τους και τα συμφέροντα τους, τους χειροκροτητές, τίτλους, αξιώματα και πάνω από όλα την εξουσία, και βέβαια λατρεύουν να βραβεύουν…..

Μια εφταετία αυταρχισμού, διχόνοιας, μαριονέτα των κομματικών και κυβερνητικών συμφερόντων.
Ζούμε την πιο κομματική και πολιτικοποιημένη αυταρχική δημοτική διοίκηση όλων των εποχών και έχουμε ένα δήμαρχο υποτακτικό της κυβέρνησης… Βρε Αναστασιάδη αν σου πει ο Κυριάκος ότι ο γαϊδαρος πετάει εσύ θα τρέξεις να μας πείσεις….

Μια χαμένη επταετία !!!!

0
0
X
+
error: Content is protected !!