Δημότες απαίτησαν την απομάκρυνση Βερβερίδη από το Δημ. Συμβούλιο Παγγαίου.

Στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου μέλη φιλοζωικής οργάνωσης αλλά και απλοί δημότες, έκαναν έντονη την παρουσία τους και με ήρεμο τρόπο εξέφρασαν για μια φορά τον αποτροπιασμό τους για την βάρβαρη κακοποίηση οικόσιτου σκύλου από τον δημοτικό σύμβουλο Γρ.Βερβερίδη και ζήτησαν την αποπομπή του από το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου.12066037_1046293138728484_4465844656540430131_n
Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος (αφού δεν παραιτήθηκε) δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα, στη θέση του εμφανίστηκε ο δικηγόρος του γεγονός που πυροδότησε την αντίδραση δημοτικών συμβούλων και ειδικότερα του Δημοτικού Συμβούλου Χρ. Πριονίδη της παράταξης Β.Ξουλόγη ο οποίος παρεκτράπει εκτοξεύοντας απαράδεκτες χυδαίες ύβρεις και απειλές αμαυρώνοντας την εικόνα του δημοτικού συμβουλίου.

Εκπρόσωπος των διαδηλωτών ζήτησε από τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβούλου την απομάκρυνση του κ Βερβερίδη από το δημοτικό συμβούλιο αλλά όπως είναι φυσικό ο Δήμαρχος εξήγησε ότι νομικά αυτό δεν μπορεί να γίνει αφού ο Βερβρίδης είναι αιρετός και για απομάκρυνση αιρετού γίνεται μόνο μετά από τελεσίδικη ποινική καταδίκη. Επίσης εξήγησε ότι ζήτησε την παραίτηση του κ Βερβερίδη από το Δ.Σ. και του ζητήθηκε η αποχώρηση από την παράταξη, ο οποίος Βερβερίδης αρνήθηκε να παραιτηθεί και αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί.
Ευχαριστούμε τον Δ.Σύμβουλο Χρ. Μποσμπότη για την άδεια χρήσης των Φωτογραφιών.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,746 προβολές
X
+