Δημοτικό συμβούλιο σχετικά με το νέο κανόνι 71.000€

Και νέο κανόνι 71.000€ στο Δήμο Παγγαίου.

Το χτεσινό δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου πραγματοποιήθηκε στην ανακαινισμένη αίθουσα δημοτικών συμβουλίων στο δημαρχιακό μέγαρο Ελευθερούπολης. Οι εργασίες που έγιναν όχι μόνο ομόρφυναν τον χώρο αλλά και όσο αφορά εμάς του δημοσιογράφους έγινε πιο προσιτή και πρακτική για την εργασία μας, ο Φωτισμός βελτιώθηκε αισθητά, η ακουστική του χώρου με την χρήση των απορροφητικών υλικών βελτιώθηκε άμεσα αφού πλέον δεν υπάρχει αντίλαλος και γενικά η βαβούρα του χώρου, αλλά βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα που βγαίνει από τα νέα διάσκορπα ηχεία δεν ικανοποιεί και ότι μάλλον πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις ή αλλαγές στην υπόλοιπη ηχητική εγκατάσταση. Ο κλιματισμός άψογος.
Στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο ξεχώρισε το θέμα της νέας απαίτησης υποχρεώσεων του 2013 και 2014 ύψους 71.000€.
Συγκεκριμένα

Πριν την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ζήτησε τον λόγο εκπρόσωπος της εταιρίας Γ. Συμεωνίδη και ΣΙΑ ΟΕ Συνεργείο Φορτηγών και Χωματουργικών Μηχανημάτων, που ανακοίνωσε στο σώμα ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Δήμου Παγγαίου για χρέη των ετών 2013 και 2014 που φτάνουν περίπου το ύψος των 71.000€.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Παγγαίου για ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ –ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ έχει ήδη αποδώσει αναλυτικά:

Για το 2013 643.890,63, για το 2014 428.589,70 όσο για το 2015 το ποσόν είναι στα 280.042,33.

Η νέα απαίτηση από την Γ. Συμεωνίδη Ο.Ε. είναι 26.300€ και για το πρώτο 7μήνο 2014 (θητεία Ξουλόγη) το ποσόν είναι 44.600€.

Επίσης να επισημάνουμε ότι τα δύο πιο πάνω ποσά συνόλου 70.900€ δεν συμπεριλαμβάνονται στα αντίστοιχα ποσά που αναφέρονται στις πιο πάνω δαπάνες αφού ακόμα παραμένουν ατιμολόγητες και δεν φαίνονται πουθενά.

Όπως εξήγησε η κα Συμεωνίδη καθώς και ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φ. Αναστασιάδης, ο δήμος Παγγαίου έκτοτε (Σεπτέμβριο 2014 ημερομηνία ανάληψης της διοίκησης Αναστασιάδη) όλες οι επισκευές και συντηρήσεις των οχημάτων τιμολογούνται και πληρώνονται εντός μηνός.
Ακούστε τι κατήγγειλε η κα Συμεωνίδη.

Τον λόγο μετά πήρε ο τέως για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και για μια φορά ακόμα όπως θα δείτε στα δύο πιο κάτω βίντεο να παίξει με την νοημοσύνη μας αφού μεταξύ άλλων θα τον ακούσετε να λέει ότι ποτέ ο δήμος ποτέ δεν έφτασε ετησίως τα 600.000€ για συντήρηση και ανταλλακτικά αφού μόνο το 2013 τα τιμολογημένα ήταν 643.890€ και τα ατιμολόγητα 26.300€ (δλδ 2013 σύνολο 670.19€) και μετά γνωστή τακτική του να προσπαθεί να μπλέξει τους πάντες και να πείσει τους πάντες ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό, πάγια συμπεριφορά της ισοπέδωσης και του συμψηφισμού (θυμάστε τον συμψηφισμό τα τρία σκαλοπάτια με το αίσχος του κάμπινγκ και του δασικού) χτες επιχειρήθηκε συμψηφισμός 71.000€ ατιμολόγητα τριών ετών με ένα τσουβάλι τσιμέντου που νόμιμα η ΔΕΥΑ έριχνε προχτές στο Παλαιοχώρι.

Πάντως προς τιμή του ο τέως, ο δήμαρχος που προεκλογικά δήλωνε παντού ότι ο δήμος δεν έχει χρέη αυτή την φορά σε αντίθεση με κάποια άλλα εκατομμύρια € χρέη χτες δεν αρνήθηκε το νέο χρέος και παραδέχτηκε ότι ο μόνος δρόμος από δω και πέρα για να μπορέσει ο κ Συμεωνίδης να πάρει τα λεφτά του είναι η δικαστική οδός.

Τον λόγο μετά πήραν δύο πρώην αντιδήμαρχοι (Κ. Παπαδόπουλος και Γ.Θωμάς που φέρονται ότι έχουν υπογράψει πολλά εντάλματα ανάθεσης σχετικά με τις πιο πάνω ατιμολόγητες εργασίες, οι πιο πάνω αντιδήμαρχοι όχι μόνο δεν αντέκρουσαν τις απαιτήσεις, τουναντίον στήριξαν και εξήραν τις υπηρεσίες και ανοχή τον καταγγέλλοντα, ο μεν κ Παπαδόπουλος είπε ότι περίμενε ότι το χρέος είναι πάνω από 71.000€ και ο κ Θωμάς δήλωσε ότι αν ο κ Συμεωνίδης δεν δικαιωθεί στα δικαστήρια δεσμεύετε ότι θα πληρώσει ο ίδιος όλα τα χρέη που εκείνος έχει υπογράψει τις εντολές.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,736 προβολές
X
+