Δημοτικός σύμβουλος του Ξουλόγη ομολογεί ότι ξέρει τι έγινε το χαμένο Γκρέϊντερ

Δημοτικός σύμβουλος του Ξουλόγη ομολογεί ότι ξέρει τι έγινε το χαμένο Γκρέϊντερ

Σχεδόν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι πήραν το λόγο στο πρόσφατο έκτακτο δημ. συμβούλιο και τοποθετήθηκαν για την πράξη του Βασ. Ξουλόγη, ένας από αυτούς ήταν ο Αντρέας Καλλινικίδης ένας που εμείς στην καθημερινή μας ζωή θα τον αποκαλούσαμε τον νούμερο ένα από τους  ανθρώπους του προέδρου  (Βασ. Ξουλόγη). 
Ο Αντρέας Καλλινικίδης παρότι που είναι ένας από αυτούς που υπέγραψαν την κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε από όλους τους Δημοτικούς συμβούλους στο τελευταίο δημ. συμβούλιο που επί λέξη η ανακοίνωση αρνείτο το περιεχόμενο της καταγγελίας του Βασίλη Ξουλόγη ως αβάσιμη και αναληθής και καταδίκαζε την εν λόγω ενέργεια του πρώην Δημάρχου, ο Αντρέας Καλλινικίδης κατά την τοποθέτηση του και είναι κατανοητό κινήθηκε σε τεντωμένο σκοινί αλλά ήταν ολοφάνερο προς πια κατεύθυνση κινήθηκε.

 Αντρέας Καλλινικίδης δεν γνωρίζουμε αν από πολύ πίστη ή συμπόνοια προς τον Βασίλη Ξουλόγη  ή πολύ αφέλεια απευθυνόμενος προς το σώμα προσπάθησε κάτι σε στυλ και πνεύμα Πάγκαλου να μας πει ότι Μαζί τα φάγαμε και ότι όλοι φταίμε και ότι είμαστε στο ίδιο τσουβάλι και επιχείρησε διάφορους επικινδύνους συμψηφισμούς. 
Αλλά πριν φτάσουμε στους συμψηφισμούς που αντέκρουσε ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κώστας Γάκης, εμείς θα μείνουμε σε μια δήλωση του Αντρέα που τάραξε τα νερά, ο Αντρέας Καλλινικίδης ομολογεί ότι γνωρίζει που βρίσκεται το χαμένο Γκρέϊντερ και μάλιστα κατηγόρησε όλους τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων ότι και εκείνοι γνωρίζουν με αποτέλεσμα την αντίδραση άλλων δημ. συμβούλων δείτε το σχετικό απόσπασμα.

  

Αφού ο κύριος Α. Καλλινικίδης ομολογεί ότι γνωρίζει τι έγινε το γκρέϊντερ των 9 μέτρων θα πρέπει να κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο της 18ης Φεβρουαρίου με θέμα το Γκρέϊντερ ώστε να διαφωτίσει την κατάσταση και να καταλογιστούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει ώστε μην πληρώσουν και αθώοι.

Ο Α. Καλλινικίδης όπως γράψαμε προσπάθησε να τσουβαλιάσει όλους σε ένα σακί και επιχείρησε διάφορους επικινδύνους συμψηφισμούς αλλά όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο με την ολόκληρη τοποθέτηση του θα ακούσετε και τον πρόεδρο του Δ.Σ.  Κώστα Γάκη να του απαντά καθώς και την πλήρη τοποθέτηση του συμβούλου Στέργιου Παπαευθυμίου.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,875 προβολές
X
+